Kütahya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, aralarında AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in de bulunduğu 6 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Milletvekili Bilgiç'in kullandığı 34 S 0232 plakalı otomobil, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 39. kilometresinde Ercan Uyanık idaresindeki 43 NU 787 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, Ercan Uyanık yönetimindeki otomobilde bulunan İbrahim Uyanık ve Fatma Çelik, olay yerinde hayatını kaybetti. Bilgiç ve danışmanı Vedat Gür'ün yanı sıra diğer araçta bulunan Ercan, Pembe ve Burak Uyanık ile Mehmet Kalem ise yaralandı.

Bilgiç ve Gür, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne, diğer yaralılar ise Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede ayakta tedavi edilen Bilgiç ve danışmanının, Mardin'de terör saldırısında şehit olan polis memuru Sezgin Uludağ'ın Isparta'daki cenaze törenine katılmak üzere yola çıktığı öğrenildi.

Bu arada, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı ve İshak Gazel, olay yerine gelerek emniyet yetkililerinden bilgi aldı.