Buharlı temizlik makineleriyle evlerde profesyonel kalitede hijyen ve temizlik sunan Kärcher, EasyFix aksesuarlarıyla bu deneyimi bir üst seviyeye taşıyor. Kärcher’İn buharlı temizlik makinelerine kolayca sabitlenerek kullanılabilen EasyFix aksesuarlar, Ocak 2018’den itibaren Kärcher ürün yelpazesinde yerini alacak. Buharlı temizliğe yeni bir boyut kazandıran Easy Fix aksesuarlar, elle temas etmeden kolay çıkarılıp takılabilmeleri sayesinde kirle teması engelliyor ve mükemmel bir temizlik sağlıyor.

Kirle temas etmeye son!

Kärcher’in EasyFix aksesuarları arasında yer alan EasyFix zemin aparatı, her türlü sert zeminde kir etkileşimi olmadan verimli temizliğe imkan tanıyor. Lamella teknolojisine sahip zemin aparatı, buharın zemine daha çok temas etmesini sağlayarak da temizliği daha etkili bir hale getiriyor. Esnek birleşim noktalarına sahip aparat, mobilya altında bile kolay manevra kabiliyeti sunuyor. EasyFix zemin aparatıyla kullanılabilen bir diğer aksesuar olan EasyFix mikrofiber bez ise havluya kıyasla en az yüzde 20 daha iyi temizlik performansı sunuyor. Üstelik EasyFix mikrofiber bez, el kullanmadan kolaylıkla değiştirilebiliyor. Böylece kirle temas etmeden, maksimum hijyen sağlanmış oluyor.

Daha temiz, daha düz halılar için: EasyFix Halı Başlığı

EasyFix aksesuarlar arasında yer alan bir diğer aparat EasyFix halı başlığı, Kärcher’in buharlı temizlik makinelerinin uygulama alanını daha da genişletiyor. Halıları yenileyerek yüzeysel temizleme imkanı sunan EasyFix halı başlığı, diğer EasyFix aksesuarlar gibi elle temas etmeden kolayca çıkarıp takılabiliyor.