Akfen Holding’in sosyal sorumluluk projelerini yürüten Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV)  ile Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi ‘nin ortak olarak yürüttükleri “Annem ve Ben Projesi”in ikinci etkinliği,  23 Şubat Pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek. 
Etkinliğe, 2013 yılında kazandıkları Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası’yla katılacak Halkbank Erkek Voleybol Takımı oyuncuları, çocuklar ve anneleri ile söyleşi yapacak. 
CEV Kupası’nı kazandıkları yılın öyküsünü paylaşacak şampiyonlar, çocuklara formalarını hediye edecek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirecekler. 
Halk Bank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu’nun da katılacağı  “Annem ve Ben Projesi” kapsamında ayrıca çocukların doğum günleri kutlanarak, hediyeler verilecek. Tedavi süreçlerinde çocuklarına refakat eden annelerine de hijyen paketi dağıtılacak. 
Etkinliğe, 270 anne ve 270 çocuğun katılması hedefleniyor.

-Annem ve Ben Projesi-
TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Türker Naslı’nın verdiği bilgiye göre, TİKAV ile işbirliği yapılarak hayata geçirilen “Annem ve Ben Projesi”,  Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzun süreli tedavi gören çocukların ve onlara refakat eden annelerin fiziki nedenlerle uzak kaldıkları sosyal, kültürel faaliyetlere katılmalarını sağlamayı; çocukların ve annelerin hastalıkla mücadele etmelerine destek olup onlara moral vermeyi amaçlıyor. 
Proje kapsamında doğum günü kutlaması, tiyatro, sihirbazlık gösterileri, drama, dans, ritim, origami, terapi ve söyleşi programlarının yanı sıra anneler için yemek ve kuaför gibi farklı etkinlikler gerçekleştiriliyor.