Gazella Turizm, yeni yerler görmek isteyenleri hayallerine ulaştıran kapsamlı rotasına, Bogota ve Panama uçuşlu Güney Amerika turlarıyla bir yenisini daha ekliyor. THY’nin, Latin Amerika’nın görülmeye değer ve dinamik başkenti Panama ve Bogota’ya sefer başlatmasıyla, hem bu şehrin tarih, bilim ve kültür keşfi kolaylaşıyor hem de Güney Amerika’nın görülmeye değer önemli şehirlerine tek seferde seyahat edebilme imkanı doğuyor.
Gazella Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Velit Gazel bu yeni gelişme hakkındaki görüşlerini şöyle dile getirdi: “Turizm sektöründe 25 yılı aşan süredir faaliyet gösteren bir şirket olarak insanları yenileyici yolculuklara çıkarmayı hep misyon edindik. Eşsiz deneyimler üzerine kurguladığımız turlarımız için Güney Amerika hep önemli bir destinasyon oldu. Şimdi Türk Hava Yolları’nın Panama ve Bogota seferlerinin başlamasıyla Güney Amerika turlarımızda buradaki önemli ülkeler tek seferde görülebilecek. Gazella Turizm olarak bu konuda öncü ve ilk odluğumuz için çok mutluyuz. Panama ve Bogota uçuşlu turlarımızla Güney Amerika artık çok daha erişilebilir olacak.”

Meksika – Kolombiya – Panama Turu (9 – 19 Eylül 2016)
Bu macera dolu seyahat, en eski uygarlıkların beşiği olan, arkeolojik eserleri ile tarih kokan ve kendine özgü yemek kültürü ile insanı büyüleyen Meksika’yı; bozulmamış yağmur ormanları, çeşitli yerel kültürleri, serin yaylaları ve zarif Karayip adaları ile Panama’yı; ve 3.500 orkide çeşidi, 1.754 kuş türü, kahve çekirdeklerinin büyüleyici kokusuyla Kolombiya’yı seyahat tutkunlarıyla buluşturuyor.
Tur kapsamında gezilecek şehirler: Bogota, Cancun, Merida, Mexico City, Panama City, Playa Del Carmen (Cancun)

Peru – Bolivya – Kolombiya Turu (9 – 19 Eylül 2016)
Kolombiya, Peru ve Bolivya’yı kapsayan Güney Amerika turu’nda; iyi korunmuş yağmur ormanları ve Karayip kıyılarında muhteşem deniz ve güneşi ile Kolombiya; Latin Amerika devriminin duraklarından biri olan, Titicaca Gölü’nün muhteşem manzarası, adaları sayısı azalmış yerli halkıyla sizi karşılayan Bolivya; yağmur ormanları ve And Dağları’ndan Sierralar’a kadar muhteşem dokusuyla Peru tam bir kültür şöleni sunuyor.
Tur kapsamında gezilecek şehirler: Bogota, Cuzco, La Paz, Lima, Puno, Kutsal Vadi.

Gazella farkıyla Güney Amerika
Gazella’nın sunduğu Güney Amerika turları, ekstra turların tamamının yanı sıra ev-havalimanı transferlerini de kapsıyor. Katılım sayısının 20’yi turların fiyatları ise şöyle:
Peru – Bolivya – Kolombiya Turu: 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklama, THY ile uçuş, 7 öğle ve akşam yemeği ve tüm ekstra turlar dahil 5.190 dolar.
Meksika – Kolombiya – Panama Turu: 5 yıldızlı otellerde konaklama, THY ile uçuş, 9 öğle ve akşam yemeği ve tüm ekstra turlar dahil 4.900 dolar.