Güncel moda ve geniş bir ürün yelpazesini ulaşılabilir fiyatlar ile sunan FLO’nun, Bağcılar’daki yönetim merkezinde düzenlediği “FLO Garaj Günleri”, ziyaretçi akınıyla başladı. İlk günden yüzlerce kişiyi ağırlayan FLO Garaj Günleri , 25 Mayıs 2015 tarihine kadar sürecek. Açılışa özel düzenlenen 3 al 2 öde kampanyasıyla da ilgi çeken FLO Garaj Günleri’nde, kapanış gününe kadar ürün takviyesine ve sürpriz kampanyalara devam edilecek. 
 
Binlerce ürünün yer aldığı FLO Garaj Günleri’nde ilk iki günde en çok ilgiyi %80’e varan indirimlerle satılan Lumberjack, Dockers, Nike, Converse, Puma gibi dünyaca ünlü markalar çekti. 9,99 TL’den başlayan fiyatlarla satılan kadın ayakkabıları ve Winx, Ben 10, Spiderman gibi lisanslı çocuk ürünleri de en çok satan ayakkabılar arasında yer aldı. Ziyaretçiler en çok ilkbahar yaz ürünlerine yönelirken, tüm aile üyeleri için çok sayıda ayakkabıyı aynı anda aldılar.
 
Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO, yüksek kaliteyi uygun fiyata almak isteyen tüm tüketicileri 25 Mayıs’a kadar Bağcılar’daki merkez binasında* 10.00-21.00 saatleri arasında düzenlediği “FLO Garaj Günleri” ne bekliyor.