Yalıtım işinde 30 yıllık tecrübesi ve uzmanlığı ile Türkiye’de inşaat sektörü devlerinin çözüm ortağı Canpa, Flexobit membrandaki başarıları sayesinde Bitufa’nın Asya ve Afrika ülkelerine dağıtımını yapmaya başladı. 
Flexobit membran malzemesinin dünyada oldukça yaygın bir kullanım alanı olduğunu belirten Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, özellikle su yalıtımının çok kritik olduğu deniz bölgelerinde yapılan yalıtım uygulamalarında bu ürünün tercih edildiğini belirtti. Özcan, ‘’98 yılından beri Türkiye’de Bitufa’nın distribütörlüğünü Canpa olarak biz yapıyoruz. Türkiye’de önemli projelere attığımız Flexobit imzasıyla bizi Asya ve Afrika ülkelerinin dağıtım merkezi haline getirdiler’’ dedi.

Türkiye Dubai pazarını geçti
Kendi kendini onarma özelliğiyle su yalıtımında mucize ürün olarak adlandırılan Flexobit’in dağıtımında Dubai’nin uzun zamandır daha başarılı olduğunu söyleyen Özcan ‘’ Yüzde 1000 esneme kabiliyeti olan ve kopmayan yapıdaki bu malzeme, delinme durumunda kendi kendini tamir edebiliyor. Dubai deniz üzerine kurulu bir şehir ve suyun çözümü de Flexobit. Dünyanın en yüksek yapılarında kullanıldıktan sonra artık oradaki yapılaşma Türkiye’nin hızına yetişemiyor. Türkiye de artık bu uluslar arası standartlardaki ürünü kullanılır hale geldi.  Mesela Dubai Mall, sadece bir AVM’nin temellerinde 1 milyon metrekare kullanıldı. Aynı zamanda denizin üzerine yapılan yapay kara parçası olan Palmiye’de tek onaylı su yalıtım ürünü Flexobit olduğu için çok büyük bir hacim vardı. Fakat her yeri doldurdular, alışveriş merkezleri, oteller, konutlar yapıldı. Bu yüzden şu an Dubai bizim kadar hızlı büyümüyor. Biz Türkiye olarak Dubai’ye yetiştik ve geçtik. Bu başarı sayesinde Flexobit’in Afrika ve Asya pazarlarının sorumluluğunu almaktan gurur duyduk’’