Ayrıca 28 Ekim sabahı başlayıp 2 Kasım akşamı sona erecek Cumhuriyet Bayramı nedeni ile “yetişkinler çocuk fiyatına” kampanyasından yararlanabileceksiniz.
(İSTANBUL-23.09.2015)- Tamamı 3.000 m²’lik bir alana yayılan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, sunduğu eğlenceli ve öğretici etkinliklerle 3-10 yaş arası çocuklu ailelerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. İlk girişte sizi 6.2 metrelik zürafa Zarife’nin karşıladığı 2 milyon LEGO® parçasıyla dolu bu harika dünya bu kez çocukların Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ev sahipliği yapacak. Çocuklar LEGOLAND® Discovery Centre’ın model yapım uzmanı tarafından LEGO® parçaları ile oluşturulan Türk bayrağı etrafında buluşacaklar. Türk bayrakları ve kırmızı beyaz balonlarla süslenen eğlenceli öğrenme merkezinde aynı zamanda baloya katılan çocuklara günün anlamına özel hediyeler verilecek. Bu arada çocuklar sakın LEGOLAND® Discovery Centre’a gelirken en güzel kırmızı beyaz giysilerinizi giyinmeyi unutmayın. Ayrıca 28 Ekim sabahı başlayıp 2 Kasım akşamı sona erecek Cumhuriyet Bayramı nedeni ile “yetişkinler çocuk fiyatına “ kampanyası kapsamında biletler yetişkinler için 41 TL yerine 33 TL olacak.

LEGOLAND® Discovery Centre’da Eğlence Sizleri Bekliyor

Aynı giriş biletiyle merkezin modern 4D sinemasında yepyeni bir deneyim yaşayacak, Master Model Builder’dan LEGO®parçalarının yapım sırlarını öğreneceksiniz. MINILAND’de İstanbul’un ve dünyanın sembol yapıtları göreceksiniz. Eğlenceli araba yarışları, canavarlara karşı puan kazanıp, prensesi kurtaracağınız Lazer Oyunu, eğlence merkezinin geri kalanına yukarıdan bakmak için çevirebildiğiniz kadar hızlı pedal çevirip yükseleceğiniz Merlin’in 
Çırağı ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. LEGOLAND® Discovery Center’da anne babaların ve çocuklarının bir arada eğlenebilmesi için her şey düşünülmüş.

www.legolanddiscoverycentre.com/istanbul
www.facebook.com/legolanddiscoverycenteristanbul 

Merlin Entertainments Hakkında

MERLIN ENTERTAINMENTS plc, konum bazlı, aileye yönelik eğlencede öncü isimdir. Avrupa'nın 1 numaralı ve dünyanın ikinci en büyük ziyaretçi etkinlik alanı işletmecisi olan Merlin, bugün 23 ülkede ve 4 kıtada 109 eğlence merkezi, 12 otel/4 tatil köyü işletmektedir. Şirket, dünyaca tanınmış, global ve yerel markaları, yöneticilerinin ve 26.000'den fazla çalışanının bağlılığı ve tutkusu ile dünya çapında yaklaşık 63 milyon ziyaretçiye unutulmaz ve tatmin edici deneyimler sunmayı amaçlamaktadır. 
Merlin'in eğlence merkezleri arasında SEA LIFE, Madame Tussauds, LEGOLAND, The London Eye, Dungeons, Gardaland, LEGOLAND Discovery Centres (Keşif Merkezleri), Alton Towers Resort, Warwick Castle, THORPE PARK Resort, Blackpool Tower, Heide Park Resort, Sidney Tower Eye ve SKYWALK bulunmaktadır. Hepsi de farklı, ilgi çekici ve yenilikçi - ve gelecekte büyük bir büyüme bir potansiyeli olan markalar. Daha fazla bilgi için www.merlinentertainments.biz sayfasını ziyaret edin.