Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre Ramazan Bayramı tatili yurt genelinde serin ve yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı hafta sonundan itibaren azalarak mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Hafta sonu Kıyı Ege, Marmara'nın kuzey batısı ile Akdeniz'in kıyı kesimleri dışında kalan yerler yağışlı geçecek. Yağışlar gök gürültülü sağanak ve sağanak şeklinde olacak.

RAMAZAN BAYRAMINDA HAVA NASIL OLACAK?

Bayramın ilk günü olan pazartesi gününde; Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ile Orta ve Doğu Karadeniz'de sağanak, Ege'nin iç kesimleri, Akdeniz, Marmara'nın güney batısı ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Bayramın ikinci gününde; Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Marmara'nın kuzey batısı ile Orta Karadeniz ve iç kesimlerinde yağış beklenmiyor. Kalan kesimlerde yağışlar sağanak, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise gök gürültülü sağanak görülecek.

Bayramın son günü; Ege, Marmara Batı ve Orta Karadeniz'in kıyı kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu ile Güney Doğu Anadolu'da parçalı bulutlu hava hakim olacak. Kalan kesimlerde yağış görülecek.

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ: