Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çevre Ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Gençlik Spor Eski Bakanı Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Artvin Milletvekili Erkan Balta ve beraberindeki heyet Artvin’in Yusufeli Barajı Limak şantiyesinde meydana gelen sel bölgesinde incelemelerde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ilk olarak sel felaketinde hayatını kaybeden Mustafa, eşi Müşerref ve oğlu Salih Sönmez’in evine gelerek yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Kuran’ı Kerim okunarak dua edildi. Daha sonra Bakan Kurum ve beraberindeki heyet selden en çok etkilenen Yusufeli Barajı’nın şantiyesinde incelemelerde bulunarak şantiyede çalışan işçilere "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

4 kişinin hayatını kaybettiği şantiye alanındaki incelemenin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Şube Müdürlüğünde şehit düşen Özel Harekat Polisi Erol İnce'nin Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki annesinin evine ziyarette bulundu.

Yusufeli yeni yerleşim alanıyla devam eden ziyarette Bakan Kurum DSİ Yeniden Yerleşim Şube Müdürlüğü’nden alanın son durumuyla ilgili bilgi aldı.