İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 30 Mart'ta saat 23.00 sıralarında, Göztepe Mahallesi'nde devriye görevi yaptığı sırada, bir kişinin tedirgin şekilde kapalı kasa bir araca koli yüklediğini görmesi üzerine, araç ve depo olarak kullanılan yerde kontrol yaptı.
Kontrollerde 5 bin 868 şişe sahte alkollü içki, 4 koli mavi renkli şişe kapağı, 2 tomar sahte etiket ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli R.A. (21), emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.

Öte yandan, ekipler, 30 Mart'ta alınan ihbar üzerine Fatih Mahallesi'nde bir adreste arama yaptı. Aramalarda, 2 bin 400 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli M.G. (44) hakkında adli işlem uygulandı.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ise otodan hırsızlık yapan kişilerin bulunduğu ihbarı üzerine polis harekete geçti. Belirtilen adresteki bir araçta yapılan aramada 28 bin paket bandrolsüz kaçak sigara bulundu. Konuyla ile ilgili tahkikat başlatıldı.