Lezzeti uluslararası arenada tescillenmiş, hem çocuklar hem de yetişkinler için doğanın sunduğu en mucizevi besinlerden olan keven – kekik balı, doğal ve sağlıklı oluşuyla günlük beslenmenin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. 

Ağzının tadını bilenler için…
Kayseri, Elazığ, Malatya, Bingöl çevresindeki keven kekik çiçeklerinden elde edilen 
Anavarza Keven – Kekik Balı, katkı maddesiz ve el değmeden üretilerek; özenle ve bin bir emekle sofralara taşınıyor. Ağzının tadını bilenler için Anavarza Gurme Serisi’nde yer alan keven –kekik balı, farklı lezzet arayanların da beğenisine sunuluyor. Anavarza Bal, bal arılarının kısa ama değerli hayatları boyunca ürettikleri bu hazineyi, 850 gr ve 450 gr boyutlarındaki özel şişelerinde tutarak lezzet severlerle buluşturuyor. 

Anavarza Bal Hakkında: 
1979 yılında Süleyman Sezen'in kurduğu Sezen Gıda Ltd. Şti. 1995 yılında Anavarza Bal markasıyla bal sektörüne giriş yaptı. Adana'nın Kozan ilçesinde kurulan şirket, ismini bölgenin sembolü Anavarza Antik Kenti'nden alıyor. 450 m2’lik alana kurulan üretim tesisleri, bugün 13.200 m2’ye ulaştı ve Kozan'da istihdam sağlamaya devam ediyor. Aralıksız yapılan AR-GE çalışmaları ve üniversite iş birlikleri Anavarza Bal'ı sektörde yeniliklerin öncüsü olan bir marka haline getiriyor. Amerika'da ve Avrupa'da yıllardır tüketilen Krem Bal'ın bundan böyle Türkiye'de de üretilmesi, bu çalışmaların kıymetli sonuçlarından biri. Ayrıca seçkin gıda markalarına verilen "BRC Global Standart - Grand: A" gibi sertifikalar, titiz çalışmaların bir başka getirisi. Anavarza Bal; Süleyman Sezen'in açtığı yoldan, yine kendisinin önderliğinde, Can Sezen'in yönetiminde en iyi bildiği işi yapmaya devam ediyor.