Adana'da ayrı yaşadığı eşi ve 3 çocuğunu öldürmek istediği sırada, adresleri karıştırdığı için 14 yaşında bir kız çocuğunu öldürdüğü iddia edilen kişi yakalandı.
Alınan bilgiye göre, 13 Eylül'de merkez Seyhan ilçesi Sümer mahallesindeki evinde, kanepede oturduğu sırada pompalı tüfekle açılan ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırdığı hastanede dün yaşamını yitiren Aleyna Erbil'in cinayetini araştıran Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayı M.Ç'nin gerçekleştirdiğini belirledi.

Zanlının Konya'da bulunduğunu belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonda M.Ç'yi yakalayarak gözaltına aldı. Adana'ya getirilen zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan M.Ç'nin oğlu O.Ç'nin, 7 Eylül'de babasının Konya'da dini nikahla yaşadığı Birgül Taş'ı öldürdüğü gerekçesiyle yakalandığı, M.Ç'nin de olayın ardından ayrı yaşadığı eşi ve 3 çocuğunu öldürmek için Adana'ya geldiği öğrenildi.

Eşinin yaşadığı sokakta adresleri karıştırması nedeniyle Aleyna Erbil'i öldürdüğü belirlenen M.Ç'nin "Pişmanım. Yanlış kişiyi öldürdüm" şeklinde ifade verdiği kaydedildi.