Tiktok, Instagram, Youtube ve benzeri sosyal medya platformlarının para kazanma aracı olmasından sonra ortaya çıkan internet fenomenleri pek çok genci bu yoldan para kazanmaya ve ünlü olmaya yönlendirdi. Ancak hit (tıklanma), like (beğeni) almak ve ün kazanmak için çıkış yakalamaya çalışan bu gençler skandal niteliğinde bir eylem yapmadan istedikleri oranda ilgi çekemiyor. Bu ilgiyi çekmek için ise onları büyüten ve şimdi de saygıyı hak eden anneannelerini, babaannelerini en kolay hedef seçiyorlar. 

Kamera karşısında anneannesini kandırarak kafasında yumurta kıran, sonra da kahkahalara boğulan Rüzgar Ozan Dikici bu hareketi yüzünden tepki çeken isimlerden biri. Dikici daha sonra özür diledi. Anneannesi ise torununa olan sevgisi nedeniyle gelen tepkileri abartılı bulduğunu söyledi. 

Babaannesini sihirbazlık numarası sergilemek bahanesiyle kandıran ve bir bidon suyu yüzüne boşaltarak nefesinin kesilmesine yol açan Fikrican Kavaklı ise büyüklerine saygısızlık etmekten pişman gibi görünmüyor. İlgi çekmek için şaka adı altında yaptığı paylaşımlara devam ediyor.

Torununun "telefon sana" diyerek uzattığı mouse'u kulağına dayayan ve sonra telefon olmadığını fark eden bu yaşlı teyze ise torununun bu hareketinden sonra yüzüne karşı gülmesini bu hüzün dolu bakışlarla izledi. Ardından söylediği "Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş" sözü ise durumu özetler nitelikte...

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ: