Kontrollü normalleşme süreciyle birlikte seyahat ve tatil planları yapanlara yönelik 5. yıl özel kampanyası kapsamında, Alternatif Bank Diners Club Card sahipleri 31 Temmuz’a kadar tek seferde yapacakları her 500 TL ve üzeri harcamalarına ekstra 5000 mil kazanıyor. Kampanya döneminde elde edecekleri 15.000’e kadar ekstra mil ile alan vergisi dâhil istedikleri havayolundan ücretsiz bilet satın alabiliyor. Mil bakiyesinin yeterli olmaması halinde ise bilet harcamalarının kalan kısmını kredi kartı harcaması şeklinde tamamlayabiliyor. Hediye miller, uçak biletinin yanı sıra konaklama ve havaalanı transfer hizmeti satın alımlarında da kullanılabiliyor.

Diners Club Card’ın Alternatif Bank bünyesindeki 5. yılını değerlendiren Bireysel ve Dijital Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede, “Alternatif Bank olarak yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle,  müşterilermize kendilerini özel hissedecekleri bir bankacılık deneyimi yaşatmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda Dünyanın en köklü ve saygın kart programlarından biri olan Diners Club ile son 5 yıldır müşterilerimize seyahat ve yeme-içme alanında özel ayrıcalıklar sunuyoruz. Türkiye’de tek temsilcisi olduğumuz Diners Club Card’ın Bankamızdaki 5. yılını yenilenen tasarımıyla birlikte özel bir kampanya yaparak kutluyoruz. Bu kampanyamızla Alternatif Bank Diners Club Card sahipleri, alışverişlerinden kazanacakları ekstra milleri seyahatlerinde uçak bileti, havaalanı transfer hizmeti veya konaklama şeklinde kullanmanın keyfini yaşayacak. Alternatif Bank olarak önümüzdeki dönemde sunduğumuz ayrıcalıklar, dijital hizmetler ve üst düzey deneyim ile bireysel segmentteki büyüme yolculuğumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kart sahiplerine dünya çapında seyahat ve restoran ayrıcalıkları sunan Alternatif Bank Diners Club, Black Card ile yapılan her 1 TL’lik harcamaya 2 mil, Platinum Card ile yapılan her 1 TL’lik harcama karşılığında ise 1 mil kazandırıyor. Türkiye’de sadece Alternatif Bank müşterilerinin sahip olabildiği Diners Club Card’ın sunduğu tüm ayrıcalıklara www.alternatifbankdinersclub.com adresinden ulaşılabiliyor.