İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ İstanbul'da ucuz konut üretmeye devam ediyor. 

İstanbul'da son yıllarda el yakan konut fiyatları nedeni ile ev sahibi olmakta zorlanan vatandaşlar TOKİ  ve KİPTAŞ konut projeleri ile desteklenirken KİPTAŞ Silivri 4.etap projesi için merakla beklenen kura tarihi açıklandı. 

KİPTAŞ SİLİVRİ 4 ETAP KURA NE ZAMAN? Silivri 4.Etap KİPTAŞ konut projesi için merakla beklenen kura tarihi açıklandı.  Silivri 4.etap konutları için kura çekilişi 26 Haziran Cuma günü itibari ile yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılacağı birinci gün kura çekiminde şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimler, en az %40 oranında engelli vatandaşlar ile Kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşlarında sigortalı olarak çalıştığını belgeleyen sağlık personeli tarafından yapılan ayrıcalıklı grubun başvuru sonuçları belirlenecek. 

27 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan ikinci KİPTAŞ Silivri 4 etap kurası ile ise 2+1 kapalı mutfak tipindeki 552 adet konut için hak sahibi belirlenecek.

Asil ve yedek talihli olmak üzere hak sahipleri belirlenerek ilan edilecek.  28 Haziran 2020 Pazar günü yapılacak olan son kurada ise 474 adet 2+1 açık mutfaktan oluşan daireler ile 220 adet 3+1 kapalı mutfaktan oluşan toplam 694 konut için hak sahipleri belirlenerek çekiliş tamamlanacak

KİPTAŞ SİLİVRİ 4. ETAP KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYINI HANGİ KANALDA?

KİPTAŞ kurası korana virüs salgını nedeni ile seyircisiz olarak yapılacak. Kura töreni KİPTAŞ'ın resmi Facebook, You Tube ve Twitter sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayımlanacak. Noter huzurunda yapılan kura çekilişleri saat 10:00'da başlayacak.