Entegre teknoloji çözümleri alanında faaliyet gösteren Redington, Aralık 2022’de sona eren 2023 mali yılının 3’üncü çeyreği için mali sonuçlarını açıkladı.

Redington, 31 Aralık 2022’de sona eren 2023 mali yılının 3’üncü çeyreği (Q3FY23) için mali sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirket, 217,15 milyar rupiyle toplam küresel gelirleri, geçen yıla göre yüzde 31’lik güçlü bir artışla büyüyerek tüm çeyrekler için rekor kırdı ve 6,22 milyar rupiyle, geçen yıla göre yüzde 14’lük artışla şimdiye kadarki en yüksek faaliyet kârını kaydetti. İşletmeler ve coğrafyalar genelinde sağlam uygulamalarla desteklenen şirket, rekabet ettikleri pazarlarda pay kazanmaya ve yeni fırsatlar elde etmeye devam ediyor. Şirket, bu rekor performansın teknoloji yeteneklerini geliştirmeye, daha derin ortaklık ilişkileri kurmaya, teklif yelpazesini daha kapsamlı hâle getirmeye ve yeni iş modelleri bulmaya yönelik sürekli yatırımlarının bir meyvesi olduğunu vurguladı.

3’üncü çeyrek sonuçlarını değerlendiren Redington Genel Müdürü Rajiv Srivastava, "3’üncü çeyrekte dijital dönüşüme odaklanmamız, inovasyonlar, teknoloji ve ortaklıklardaki temel gücümüzle birleşerek, teknoloji uyuşmazlığına neden olan fazlalıkları azaltmak suretiyle müşterilerin teknolojiyi benimseme yolculuğunu hızlandırmamızı sağladı. İster sorunsuz bir dijital dağıtım platformu oluşturmak ister kurumsal, orta ölçekli pazar ve tüketici segmentleri için her şeyi ürün ve çözümler için bir servis olarak sunmak olsun, yeni iş modelleri geliştirmek bizim sürekli çabaladığımız şeydir. Bunlar, daha fazla rekabet gücü, verimlilik ve üretkenlik kazanımları için en son teknolojiyi kullanma konusunda çeşitli seçenekler sunar. Çeyrek boyunca, güneş enerjisi ve Endüstri 4.0’ın yeni gelişen segmentlerindeki portföyümüzü de güçlendirdik" dedi.