2019 yılının başından itibaren kurumsal altyapıdan operasyonel stratejisine kadar her alanda dönüşüm içerisine giren şirket, resmi ismini Demir Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. olarak değiştirdi. Değişen insan tutum ve davranışlarına yönelik sigorta anlayışını şekillendiren yeni Demir, markasını da iyi ve sağlıklı yaşamın vizyonuyla yeniden yarattı. Stratejik hedefi çerçevesinde kurumsal kimliğini yenileyen, çalışma politikasını belirleyen şirket, logosunda da yeni marka kimliğini yansıtmak amacıyla değişikliğe gitti. Aynı zamanda Demir markası, önümüzdeki dönemde yepyeni web sitesiyle tüketicilerin beklentilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Peki yeni “Demir”de neler oldu, başka neler değişti ve sigorta tüketicilerini yeni dönemde neler bekliyor? Hepsi ve ayrıntıları çok yakında “Demir”den Dönüşüm marka hikayesinde…

Marka lansmanıyla sektörün ve tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan yeni Demir markası, kısa bir süre sonra marka dönüşüm hikayesinin ayrıntılarını kamu oyuyla paylaşacak ve yeni bir dönemin startını da verecek.