Mormed Group, faaliyetlerine 2004 yılında Dr. Hüseyin Dağar’ın, medikal estetik tıp alanına adım atmasıyla başladı. 2005 yılında güzellik kliniğini devreye sokan Mormed Group, 2007 yılında Özlem Dağar’ın güzellik akademisini açmasıyla hizmetlerine devam etti. 2008 yılında yerli IPL cihazı üreterek  kipman üretimi konusunda Türkiye’de bir ilke imza atan Mormed Group, 2011 yılında İspanyol kozmetik ve mezoterapi ürünlerinin Türkiye temsilciliğini yaparken, cihaz yelpazesine zayıflama ve cilt bakım cihazlarını da ekledi. Mormed Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Dağar, bu bağlamda salonların gerek duyacağı cihaz ve tecrübeye olan ihtiyacı tam olarak karşılamayı amaçladıklarını söylüyor. Mormed Group olarak güzellik salonu, klinik işletmeciliği, eğitim, üretim ve ithalat alanlarında faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Dr. Hüseyin Dağlar, edindikleri tecrübeleri de paydaşlarına  aktarmaktan çekinmediklerini vurguluyor.

Mormed`in temel anlayışının müşterilerinin kazanmasına odaklanarak büyümeye devam etmek olduğuna değinen Dr. Hüseyin Dağar, “Müşterilerimizi kendi ortağımız olarak benimsiyoruz. Her adımda müşterilerimizin yanında olarak problemlerini kendi problemimiz gibi görüp kazançlarını kendi kazancımız olarak algılıyoruz. Bu şekilde bir hizmet anlayışına sahibiz. Kurulduğumuzdan beri tek reklam kaynağımız ve büyüme iksirimiz de bu. Yaşadığımız, ürettiğimiz vatanımıza ekonomik olarak ciddi katkı sunmayı, ülkemizin itibarlı kuruluşları arasında yer almayı hedefliyoruz. Geride bıraktığımız 
yılların verdiği birikim ve tecrübeyi ürettiğimiz teknolojiye aktararak ülkemizin kalkınması adına büyük bir ciddiyetle çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürmeye de bütün motivasyonumuz ile devam ediyoruz. 

Şimdi ülkemizdeki medikal estetik sektörünün lideri olmanın gururunu ve mutluluğunuyaşıyoruz. Mormed ürettiği ürünleri ve markaları tüm dünyaya, temsilcilikleri vasıtasıyla satarak bu ülkeye olan manevi borcunu ödüyor” diye konuştu.

DR. HÜSEYİN DAĞAR: “Müşterilerimizi kendi ortağımız olarak benimsiyoruz. Her adımda müşterilerimizin yanında olarak problemlerini kendi problemimiz gibi görüp kazançlarını kendi kazancımız olarak algılıyoruz.”

“SEKTÖRE KATMA DEĞER VE İSTİHDAM KAZANDIRIYORUZ” 
Dr. Hüseyin Dağar, sözlerine şöyle devam etti: “Mormed markası olan Alex, Magic Eis, Red Shine, HydrOxyPeel, Shape Sculpture, Hobraz, Tatouage, Diode Cardinale, Striaoff, Magic Sound, Big Shaper ile globalleşen dünyada yer edinmiş ve hız kesmeden belirlediği hedefler doğrultusunda ilerliyor. Her geçen gün Ar-Ge çalışmalarına hız katarak ürettiği farklı teknolojiler ile sektöre katma değer ve istihdam kazandırmaya devam eden Mormed Group, uzun yıllardır büyük özveri ile devam eden çalışmalarının sonucunda farklı, yenilikçi, değer katan sistemler üretmeye devam edecek” dedi.

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”
Dr. Hüseyin Dağar, “Sektördeki liderliğin vermiş olduğu sorumluluk bilinci ile birlikteMormed olarak gerek profesyonel eğitmenlerimiz ile gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimiz,gerekse satış sonrası kesintisiz teknik desteğimizle müşteri memnuniyetine çok önem  veriyoruz. Bununla birlikte işletme dostu cihazlarımızla daha etkili daha az sarflı uygulama yapılmasını sağlıyoruz. Konya, Ankara ve İstanbul’daki şubelerimizle tüm Türkiye’ye yerel hizmet veriyoruz. Almanya’da Mormed GMBH ile hizmetlerimize Avrupa’daki müşterilerimize de hizmet sunuyoruz” şeklinde konuştu. 

Bu haber Ekovitrin Ekim sayısında!

Ücretsiz olarak okumak için TIKLAYINIZ...