Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir atölyede üzerine devrilen mermer blokların arasında kalarak yaralanan işçi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Olay Derince İbni Sina Mahallesi Zorlu Sokak üzerinde bulunan bir mermer atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre atölyede bir arkadaşını ziyarete giden Necmettin M. adlı fayans ustası, bir anda üzerine devrilen mermer blokların arasında kaldı. Mermer blokları arasında sıkışarak yaralanan Necmettin M.’yi gören atölye çalışanları, kendi çabalarıyla Necmettin M.’yi kurtaramayınca durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu mermer blokları arasından çıkarılan yaralı Necmettin M., sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulansa alınan yaralı işçi, Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

İki kolunda ve göğüs kafesinde kırıklar oluşan Necmettin M., hastanede tedavi altına alınırken, polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.