Sarıyer’de şüphe üzerine durdurulan araçtan gelen yoğun koku üzerine inceleme yapan polis ekipleri, direksiyon simidindeki demire mıknatısla tutturulmuş ‘marihuana’ adı verilen uyuşturucu madde ele geçirdi. Torbacılık yaptığı tespit edilerek gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği polisleri Zekeriyaköy’de bir araçtan şüphelenerek durdurdu. Araç sürücüsü olan Tolga S. isimli şahsı aşağıya indirip hem üzerinde arama yaptı, hem de GBT’sini sorguladı. GBT sorgusunda bir olumsuzluğa rastlamayan polis ekipleri araç içerisinde arama yapmak istedi.

Araçtan gelen kokular polisi şüphelendirdi

Aracın kapısını açan polis ekipleri, yoğun bir şekilde koku alması üzerine aracı didik dik aradı. İlk olarak bir olumsuzluğa rastlamayan polis ekipleri, aracın gizli bölmeleri olabileceği üzerine konsol üzerinde, çamurluklarda ve koltukların iç kısımlarını didik didik aradı.

Uyuşturucuyu mıknatısla direksiyon demirine yapıştırmışlar

Yapılan aramalarda direksiyon simitinin altıdaki demir bölümde iki adet siyah küçük çanta olduğu tespit edildi. Ekipler içinde mıknatıs olan çantaları açınca içinde çok sayıda ‘marihuana’ adı verilen uyuşturucu madde ele geçirdi. Polis incelemelerinde Tolga S. isimli şahsın torbacılık yaptığını belirleyerek şahsı gözaltına aldı. Aracı otoparka çeken polis ekipleri detaylar arama yaptı. Emniyette işlemleri tamamlanan torbacı Tolga S. isimli şahıs çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.