Mamak Belediyesi, Şahap Gürler Bilim ve Sanat Merkezi proje çalışmalarını tamamladı. Mamak’ın sosyal ve kültürel alandaki ihtiyaçlarını karşılayacak olan merkez 4 kattan oluşacak.

Mamak Belediyesi tarafından projesi tamamlanan Şahap Gürler Bilim ve Sanat Merkezi, toplam bin 393 metrekarelik alana inşa edilecek. 4 katlı merkezde grup ve bireysel çalışma odaları, bilgisayar araştırma odası ve dersliği, kütüphane, etüt merkezi, resim atölyesi, müzik odası, masa tenisi, bilardo, satranç oyun alanları, kafe ve proje alanında restore edilmiş park yer alacak. Modern mimarinin örneklerinden birini sergileyecek olan Şahap Gürler Bilim ve Sanat Merkezi gençlerin yeni adresi olacak.

“Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Mamak’ta gençlerin sembolü haline gelecek yeni adresler inşa etmeye devam ettiklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Kütüphanesiyle, spor tesisleriyle, diğer faaliyet alanlarıyla tam donanımlı bir tesisi hayata geçirmek için çalışmalarımıza başladık. Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlamak, onları her alanda desteklemeye, önlerini açmaya el birliğiyle devam edeceğiz. Projesi onaylanan bilim ve sanat merkezimizin ihalesine de en kısa sürede çıkacağız” dedi.