Keçiören Belediyesi ile Keçiören Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğinde düzenlenen ‘Genç Müzisyenler Keçiören Parklarını Güzelleştiriyor’ projesi kapsamında park konserleri devam ediyor.

Keçiören Belediyesi tarafından ‘Haydi gençler sahne bizden çalmak sizden’ sloganıyla ‘Genç Müzisyenler Keçiören Parklarını Güzelleştiriyor’ projesi ilçedeki genç yeteneklerle vatandaşları buluşturmaya devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Parklarımızı şehrimizdeki yetenekli müzisyenlerimiz için sahne yaptık. Vatandaşlarımız park konserlerimize akın ediyor. Bir yandan festival havasında müzik keyfi yaşanıyor, bir yandan da çocuklarımız için pamuk şekeri ve patlamış mısır ikramı ile konserimiz daha güzel hale geliyor” dedi.

Başkan Altınok, haftanın her gün düzenlenen konserlerle Keçiören parklarında bir festival atmosferi oluştuğunu söyleyerek, “Sahne almak isteyen gençlerimiz 18 yaşını doldurmuş olmalı ve herhangi bir müzik tarzında enstrüman ya da ses sanatçısı olarak eser icra edebilmeli. Sahne için bireysel ya da grup olarak en fazla 3 kişiyi geçmeyecek şekilde başvuru alıyoruz. Gençlerimiz sitemizde belirttiğimiz iletişim adreslerine kısa olacak şekilde video kaydı veya video link içeriği göndererek başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Başvuru sonrasında yetkililerimizin belirlediği gün ve saatlerde sahne öncesi prova alınıyor ve daha sonra da genç yeteneklerimiz performanslarını sergiliyorlar” diye konuştu.