Tofaş, dijitalleşme alanında hayata geçirdiği uygulama ve projeleriyle Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri”nde iki farklı ödüle layık görüldü. Şirket, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin bu yıl 18.’sini düzenlediği Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’nde kurumsal internet sitesi tofas.com.tr ve intranet uygulaması TofasGO ile iki ayrı birincilik ödülü almaya hak kazandı.

Türkiye Halka İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından gerçekleştirilen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nin 18.’si sahiplerini buldu. Tofaş, iletişim sektöründe 47 yılı geride bırakan TÜHİD’in 18.’sini düzenlediği ve 300 projenin başvuruda bulunduğu Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nde iki ayrı birincilik ödülüne layık görüldü. Başarılı halkla ilişkiler çalışmalarını ödüllendirmek, kurum ve kuruluşları bu alanda yeni çalışmalar yürütmeye teşvik etmek amacıyla düzenlenen törende, Tofaş, kurumsal internet sitesi tofas.com.tr ve internet uygulaması TofasGO ile iletişim kategorisinde iki ayrı ödül aldı. Törende, ödüller Tofaş Kurumsal İletişim Direktörü Arzu Çolakoğlu, Kurum İletişimi Yöneticisi Asu Ege, Kurum İletişimi Uzmanı Ece Göyen, Yetenek Yönetimi Uzmanı Meltem Güzel ve İş Analisti ve Çözüm Mimarı Alpay Eliyürekli’ye takdim edildi.

TofaşGO; tüm çalışanları tek bir çatı altında topluyor!

Tofaş’ın kurum içi iletişimi desteklemek amacıyla hayata geçirdiği intranet ve mobil uygulaması TofaşGO, tüm saha ve ofis çalışanını tek bir çatı altında topluyor. Kurumsal mobil ve web portalı TofaşGO’ya tüm Tofaş çalışanları iOS ve Android uyumlu telefonlardan ya da web üzerinden ulaşabiliyorlar.

TofaşGO, Tofaş çalışanlarının hayatını kolaylaştıran, insan kaynakları ve kurumsal iletişimde dijital dönüşüme örnek oluşturan şirket içi iletişime hız ile süreklilik kazandıran yapısıyla dikkat çekiyor. Çalışanların kurumla ve birbirleriyle etkin bir şekilde iletişime geçmesini sağlayan portalda, kişiler arası diyaloğu sürekli hale getirecek bir “sosyal feed” yapısı da bulunuyor. Söz konusu yapı ile portal, şirket içi verimliliği ve ekip çalışmasını olumlu etkileyerek, yeni fırsatlar ve işbirliklerine olanak sağlamayı amaçlıyor. Binlerce ofis ve saha çalışanı için önemli bir yenilik oluşturan TofaşGO ile tüm çalışanlar, birçok IK sürecini de tek bir mobil uygulama üzerinden yürütebiliyor.

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde de birincilik almıştı!

Tofaş’ın 50. yılı vesilesiyle yenilenen tofas.com.tr ise tüm cihazlara uyumlu, kullanıcı dostu yapısı ile kuruluşun otomotiv tutkusunu yansıtan kaliteli görsel tasarımı ve paydaşlara göre ayrıştırılmış zengin içerikleriyle Tofaş’ın tüm paydaşlarının en doğru ve etkin şekilde bilgilendirmesini hedefliyor. Kurum internet sitesi aracılığıyla; üretim, Ar-Ge ve teknoloji, sürdürülebilirlik ile kariyer süreçleri kapsamında sahip olduğu deneyim kapsamında tüm paydaşlarını bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Tofaş’ın internet sitesi; web ve internet teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen en iyi projelerin belirlendiği ve geçen yıl 16.’sı düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında da birincilik ödülüne layık görülmüştü.