Yaklaşık 1 milyar TL cirosuyla sektörde ilk 3 firma arasında yer alan MNG Kargo, 850’den fazla şubesi, 7 tanesi Teknolojik Aktarma Merkezi olmak üzere toplam 25 aktarma merkeziyle günde 700 bin adrese hizmet taşıyor. Türkiye ekonomisinin KOBİ’lerle büyüyeceğine inanan ve KOBİ’lere fayda sağlayacak önemli çalışmalar hayata geçiren MNG Kargo, girişimcileri acentelik sistemiyle iş ortağı yaparak MNG Kargo güvencesinde kendi işlerinin patronu olma fırsatı sunuyor. MNG Kargo Ticari Faaliyetlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Özgün Şahin, yeni acentelik modelleri ve hedeflerini Ekovitrin’e anlattı.

MNG Kargo olarak kapasite, ciro, pazar payı ve büyüme anlamında ulaştığınız büyüklüğü anlatır mısınız? MNG Kargo’yu rakamsal verilerle özetler misiniz?

MNG Kargo olarak yaklaşık 1 milyar TL ciromuzla sektörümüzde ilk 3 firma arasında yer alıyoruz. Sektörde bir ilk olan teknolojik aktarma merkezlerimizde saatte 65 bin kargo işleme kapasitesine sahibiz. 850’den fazla şubemiz 7 tanesi Teknolojik Aktarma Merkezi olmak üzere toplam 25 aktarma merkezimiz ile günde 700 bin adrese hizmet taşıyoruz...

>>Haberin devamı için tıklayınız