K. Koray Kurşunoğlu, IVECO’nun Hızlı Büyüyen Asya, Ortadoğu ve Afrika (AMEA) pazarlarının sorumluluğunu aldı. Bu, CNH Endüstriyel’in yeni organizasyonel yapısı sonucunda ortaya çıkan yeni bir rol. Bu yeni organizasyon yapısının hedefleri daha müşteri odaklı, girişimci, yalın, çevik ve yenilikçi olmak.

Kurşunoğlu, Asya – Pasifik bölgesinde edindiği geniş tecrübe ile yeni görevine geldi. Bu görevden önce 2014’ten beri IVECO Güneydoğu Asya, Pakistan & Japonya bölgesi İş Direktörlüğünü yapmaktaydı. Daha öncesinde ise Türkiye Satış Bölümünün başında hafif, orta ve ağır ticarî araçların satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumluydu.

Kurşunoğlu, CNH Endüstriyel’e 2007 yılında satış ve pazarlamaya geniş bir tecrübe getirmeyi hedefleyen IVECO İş Geliştirme ve Yeni Pazarlar bölümüyle katıldı. Takip eden yıllarda farklı rollerle sorumluluğunu arttırarak Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerindeki satış ve satış sonrası hizmetlerini içeren görevlerde yer aldı.

Kurşunoğlu, “IVECO’nun bölgedeki marka varlığını ve dinamik pazarlarda büyüyen ticarî araç satışlarını güçlendirme konusundaki görevleri dört gözle bekliyorum” dedi.

19 yıldır otomotiv sektöründe Satış Sonrası, Eğitim ve Satış birimlerinde çeşitli görevler alan ve 2016 yılından beri IVECO Araç’da ağır vasıta satış müdürü olarak görev yapan Hakkı Işınak ise Roberto Camatta’nın farklı bir göreve atanması ile IVECO Araç satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür görevine atandı.

Göreve gelir gelmez tüm IVECO satış ve satış sonrası ailesini Kıbrıs’da toplayan Işınak IVECO’nun Türkiye’de artan başarısını sürdürmek için heyecanlı olduğunu söyledi”.