IVECO’nun İstanbul Anadolu yakası yetkili satıcısı IVECO Otomotiv satışını gerçekleştirdiği 10 adet Stralis AS440S48 T/P 3650 çekiciden 5 adetini Doktor Uluslararası Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret firmasına törenle teslim etti.

Doktor Uluslararası Taşımacılık Almanya, Belçika ve Hollanda'ya tekstil ve beyaz eşya sektöründe önde gelen firmaların taşımacılığını gerçekleştiriyor.

Teslimat törenine firma ortakları Murat Polat, Arkın Kılıç, filo yöneticisi Müslüm Yalın, IVECO Otomotiv  satış müdürü Korhan Yeşil ve Iveco Otomotiv Bölge Satış yetkilisi Mustafa Kaynar katıldılar.

Firma özellikle garanti şartlarının kapsamı ve Toplam Sahip Olma Maliyeti konusunda sınıfının en iyilerinden birisi olması sebebiyle İveco markasını tercih etmiştir.

Törende bir konuşma yapan Korhan Yeşil de Doktor ile gerçekleşen işbirliğinden memnuniyetlerini dile getirmiştir.

AKILLI RAPOR

IVECO Stralis’ler ile beraber yeni nesil satış sonrası hizmetler de sunuyor. Bunlardan en önemlisi Stralis Hi Way ve XP versiyonlarında 5 yıl boyunca ücretsiz sunulan TCO Akıllı Rapor. Kullanıcıya, filo sahibine mail yolu ile her hafta ya da tercih edilen sıklık ile gönderilen bu rapor aracın sürülüş tarzı, yakıt tüketimi konusunda geri bildirim veriyor. Filo yöneticisi filosundaki şoförlerin sürüş eğitim ihtiyacını da bu raporların sonuçlarına göre belirleyebiliyor.

TOPLAM SAHİP OLMA MALİYETİ ŞAMPİYONU

Stralis’in odaklandığı enerji yönetimi her türlü görevde ve her türlü güzergâhta toplam sahip olma maliyetinde belirgin bir düşüş sağlıyor. Yeni motorlar sürtünmeyi azaltmak ve rölantide belli bir süreden sonra motoru kapatarak enerji tasarrufu sağlamak üzere gözden geçiriliyor.

Tamamen yenilenen tek redüksiyonlu arka aks, vites geometrisini geliştiriyor, sürtünmeyi azaltıyor, yakıt tüketimini optimize ediyor. Bu özellikler önceki modelle karşılaştırıldığında yakıt tasarrufunda çift haneli bir gelişme anlamına geliyor.

12 İLERİ HI-TRONIX OTOMATİK VİTES

Stralis’te kullanılan yeni nesil 12 ileri HI-TRONIX otomatik vites, ZF ile birlikte geliştiriliyor. Kategorisindeki teknolojik ilerlemenin ön saflarında yer alan vites, çarpıcı biçimde dayanıklılığını artırırken maliyetleri de düşürüyor. HI-TRONIX, vites geçiş süresini yüzde 10 azaltarak önceki nesle göre iki kat daha hızlı geçiş gerçekleştiriyor. 1.6 milyon kilometreye kadar dayanıklı, gürültünün 6 desibel azaltılmasıyla gece görevleri için ideal olan, sınıfının en iyi tork-kütle oranına sahip şanzıman aynı zamanda modüler ve servis dostu yapısıyla bakım masraflarını düşürüyor ve kolaylaştırıyor.

ARKA SÜSPANSİYON YENİDEN TASARLANDI

Verimliliği artırmak ve dayanıklılık adına arka süspansiyon tamamen yeniden tasarlanıyor. Yeni tasarım daha hafif ve performansı koruyor. Hafiflik, 45 kilo daha fazla yükleme kapasitesi anlamına geliyor. Tüm metalik yüzeylerin işleme tabi tutulmasıyla aşınmaya karşı yüksek dayanıklılık sağlanırken bakım masrafları düşürülüyor.

Iveco

Türkiye’de IVECO

Iveco Araç Türkiye çapında 27  satış ve 53 satış sonrası noktası ile hizmet vermektedir.

Çok geniş bir ürün gamına sahip olan Iveco hafif ticari araç segmentinde Daily, orta kamyon

segmentinde Eurocargo, ağır vasıta segmentinde Stralis, Trakker ve Astra markası ile hizmet vermektedir.

Iveco orta kamyon segmentinde hali hazırda % 25 Pazar payı ile Avrupa’da Pazar lideridir.

Iveco 2018 yılında Türkiye’de 3.5 ton ve üstü ticarı araç pazarında % 7,8 Pazar payı ile üçüncü

sıraya yükselmiştir.

Dünyada IVECO

CNH Endüstriel şirketinin bir parçası olan Iveco, hafif, orta ve ağır ticarî araçları, off-road kamyonları, şehiriçi ve şehirlerarası otobüs ve de itfaiye ya da off-road görevler gibi özel durumlar için savunma ve sivil koruma araçlarını tasarlıyor, üretiyor ve pazarlıyor. Iveco’nun dünya çapında 26,000’den fazla çalışanı, Avrupa, Asya, Afrika, Okyanusya ve Latin Amerika’da 11’den fazla ülkede en son teknolojileri barındıran araçların üretildiği üretim tesisleri, 160 ülkede, her bir Iveco aracının garantisi ve teknik desteği için 5,000 satış ve servis noktası var.