Çanakkale Biga’daki fabrika­sında günde 600 ile bin ara­sında yatak üretimi gerçek­leştiren Lova Sleep, mağaza atağına geçti. 2017 yılında ve Doğtaş’a ait 276 satış noktasında ürünleri sa­tılan Lova Sleep, 2019 yılı sonuna kadar kendi açacağı mağazalarla 20 mağaza sayısına ulaş­mayı planlıyor. Bayim Olur musun 2018 Fua­rı’nda en yeni ürünlerini tanıtan Lova Sleep’in Marka Müdürü Sercan Özgür Vural, Lova Sle­ep markasının kökeninin 1972 yılında Doğ­taş’ın kurucusu Hacı Ali Doğan’ın ilk kanepe­yi üretip ticarete başlamasına kadar uzandığını ifade etti. Lova Sleep ürünlerinin yıllardır Doğtaş mağazalarında müşterilerle buluştuğu­nu kaydeden Sercan Özgür Vural, “Artık Lova Sleep ürünlerini kendi mağazalarında müşte­rilerle buluşturmak istiyor. Lova Sleep olarak yatak, baza ve ev tekstili konularında üretim gerçekleştiriyoruz. Bunun dışında önümüz­deki yıllarda uykuyu kolaylaştıracak ürünleri piyasaya sunacağız. Kişiye özel LifeStyle ürünlerin yer alacağı bu koleksiyonda, pijama, bornoz, uyku maskeleri, teknolojik masajlı ürünler, kişisel bakım ürünleri, tamamlayıcı aksesuarlar vb. gibi birbirinden özel ve zengin bir portföyü tüketicilerle buluşturacağız. Bu alanda Lova Sleep markasının amacını; tüke­ticilere tam bir uyku deneyimi mağazacılığı sunmak olarak belirtebiliriz” dedi.

KİŞİYE ÖZEL YATAK ÜRETİMİ

Lova Sleep’in 26 ülkede Doğtaş ve Kelebek Mobilya olarak bulunduğunu ve bu mağaza­larda Lova Sleep ürünlerinin satıldığını ifade eden Sercan Özgür Vural, “Bununla beraber İtalya’da çok önemli bir zincire girdik. Bu zincirde 7 mağazanın içerisinde Lova Sleep ürünlerimiz satılıyor. Lova Sleep ürünlerini diğer markalardan ayıran en önemli özellik, kişiye özel yatak üretmemiz. Müşterilerle yaptığımız testlerde, teknolojileri testlerdeki cevaplara göre kişilere uygun olarak kullanı­yoruz” diye konuştu.

“İHRACATA ÖNEM VERİYORUZ”

Lova Sleep Marka Direktörü Selçuk Akkuş ise Avrupa ve Afrika’da yeni açılan mağaza­larının bulunduğu bilgisini vererek, ihracata önem verdiklerini ifade etti. Lova Sleep mar­kasıyla franchising yöntemiyle kendi mağaza­larını açacaklarını ifade eden Selçuk Akkuş, Lova Sleep’i artık caddelerle ve tüketicilerle buluşturacaklarını kaydetti. Ürettikleri mutlu yatakta insanların bundan böyle daha fazla vakit geçireceklerinin altını çizen Selçuk Ak­kuş, “Elektro mekanizma sistemiyle, yatakta zaman geçirirken baş ucu ve ayak ucu hare­ketleri dinleniyor ve siz, okuma ve televizyon izleme moduna geçiyorsunuz. Önümüzdeki yıllarda masaj yapan yataklar piyasaya çıka­cak. Yataklar iklimlendirme de sağlayacak. Serin ve sıcak tutacak yataklar da var. Özel­likle daha uzun ömürlü yaylı yastıklar ürete­ceğiz” dedi.