Erkek giyim markası Giovane Gentile, İstanbul Bağdat Cad­desi’ndeki yeni mağazasında 2018/2019 Sonbahar Kış Ko­leksiyonu’nu tanıttı. Sanatçı Sinan Akçıl, Baha ve İlker İnanoğlu’nun yanı sıra cemi­yet ve sanat hayatının önde gelen isimleri­nin katılımıyla gerçekleşen lansmanda Gi­ovane Gentile, iddialı tasarımlarıyla beğeni kazandı. ‘Centilmen sözünün değeri’ motto­suyla erkek giyiminde fark yaratan Giovane Gentile’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ce­mal Şenoğlu, birbirinden şık modellerden oluşan koleksiyonu ve sezonun trendlerini katılımcılara anlattı.

Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda, gecenin karanlığı ve koyu renklerin gücünü birleş­tirdiklerini söyleyen Cemal Şenoğlu, rahat­latıcı koyu renkler, doğal görünüm, Retro, mimari ve jakar desenleri teknolojik ku­maşlar ile birleştirdiklerinin altını çizdi. Ce­mal Şenoğlu, “Tasarımcılarımızın orijinal fikirleri, geniş kumaş seçenekleri, kombi­nasyonlarımızdaki çeşitlilik ve zengin renk yelpazesi ile sizlere büyülü bir sonbahar kış sezonunun kapılarını açıyoruz” dedi.

Farklı tarzlara yönelik ürünler sunan Giovane Gentile, şehirli beylerin giyim alışkanlığını yeniden tanımlıyor. 17 yıldır takipçilerini dünya modasıyla buluşturmayı misyon edinen Giovane Gentile, erkek mo­dasını yakından takip etmeye ve öncü olma­ya devam ediyor.