Her yıl onbinlerce turist ağırla­yan ve Türkiye’nin en güzel ve en doğal tatil bölgelerin­den birisi olan Bodrum Tur­gutreis’te Beylikkent İnşaat’ın inşa ettiği ‘Marina Premium’ projesi farklı özellikle­ri ve ideal yaşam alanlarıyla yatırımcılara önemli avantajlar sunuyor. Bodrum’un ilk engelsiz projesi olma özelliğini taşıyan ‘Marina Premium’, yeşille mavinin iç içe olduğu bir proje. Yüksek teknolojiyle do­natılan proje, 2 katlı 8 blok ve cadde dük­kânlarından oluşuyor. Projede brüt alanları 183 ile 219 metrekare arasında değişen 3+1 dubleks ve 113 ile 293 metrekare arasında değişen 3+1 flat daire, kat planlarında 52 daire ve ticari amaçlı kullanılacak 16 adet cadde mağazası yer alıyor. Konut kredisi kullanımına da uygun olan ‘Marina Premi­um’, dünya standartlarında yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak inşa edildi.

Beylikkent İnşaat’ın Bodrum Turgutre­is’te yaptığı ‘Marina Premium’ projesinin lansmanında EKOVİTRİN’e açıklamalar­da bulunan Beylikkent Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Çebi, 25 yıldır Bodrum’da inşaat sektöründe yatırım yaptıklarını kay­detti. Aydın Çebi, “Burada 3 bin 200 konut yaptım. Daha sonra Turgutreis’e yatırım yapmaya karar verdik. Turgutreis’in en son kalan parseline Marina Premium projemi­zi inşa ettik. Ailelerin oturabileceği tarzda bir yer, her yere yakın. İnşaatta en güzel ve en kaliteli malzemeleri kullandık. Projeye başlayalı 1,5 yıl oldu. Çok kısa zamanda projeyi bitirdik. 90 daire mevcut, bunların 52 tanesi bizim, gerisi de toprak sahipleri­nin. Projede her evin bir tane araba otopar­kı var” dedi.

“PROJEMİZ AKILLI EV KONSEPTİYLE FARKLILIK YARATIYOR”

Beylikkent Kurucu Ortağı Velittin Kü­çük ise ‘Marina Premium’ projesini yüz­de 90 oranında bitirdiklerini söyleyerek, önümüzdeki aylarda tamamen bitirip, daire sahiplerine teslim edeceklerini kaydetti. Projenin özelliklerini anlatan Velittin Kü­çük, “Projemiz akıllı ev konseptine sahip. Otoparkları, binaların iki katlı olması, asansörleri, yerden ısıtma özelliği, bin 200 metrekare sosyal tesisi, kapalı havuzu, spor alanlarıyla önemli avantajlar sağladık. Tü­nelle denize geçiş projemizi ise yakında hayata geçireceğiz. Otoparktan bahçeye asansör geçişiyle engelsiz bir projeyi haya­ta geçirdik. Tamamen her şeyi düşünerek, insanlarımızın konforlu bir şekilde rahat ve huzur içinde oturabileceği bir yaşam alanı oluşturduk” diye konuştu.

“PROJE, ÇOK İYİ BİR LOKASYONA SAHİP”

52 dairelik projenin herkesin uyum için­de olabileceği bir konsepte sahip olduğu­nun altını çizen Velittin Küçük, projenin lokasyon olarak çok iyi bir yere sahip ol­duğunu belirtti. Velittin Küçük, “Projemiz denize sıfır, marinaya, çarşı ve camiye ya­kın. İnsanlar denizden çıkıp direkt evlerine girebiliyor. Yani tam anlamıyla konforlu bir yaşamı sağlamış oluyoruz. Turgutreis, insanların sadece yazlık olarak değil kışlık olarak da ikamet edilebilecek bir bölge. Oksijeni bol ve hava sirkülasyonu geniş olan bir yer. İstanbul’dan gelip bir haftaburada kalındığı zaman insanın rengi deği­şiyor. Bu da bol oksijenden kaynaklanıyor. Aynı zamanda akıllı ev sistemiyle evler tek bir panelden idare edilebiliyor. Örneğin İstanbul’dan buraya gelirken tek bir tuşla evin kaloriferini yakabiliyorsunuz. Panjur­ları açarak evi havalandırabiliyorsunuz” şeklinde konuştu.

“PROJE 8 BLOKTAN OLUŞUYOR”

Beylikkent Yönetim Kurulu Üyesi ve Proje Koordinatörü Mustafa Küçük, 52 da­ire ve 16 dükkandan oluşan Marina Premi­um’un tamamının akıllı ev sistemine dayalı ve engelsiz bir proje olduğunu ifade etti. Mustafa Küçük sözlerine şöyle devam etti: “Kapalı ve sosyal alanlarıyla, otoparklarıy­la tüm projenin asansörler ile desteklendiği bir proje. Yalnız başına bir yaşlı veya bir engelli, evinden çıkıp denize kadar gide­biliyor. Kimseye ihtiyaç duymuyor. Proje, 8 bloktan oluşuyor, her blokta 6 daire var. Bunlar düz dubleks, ters dubleks ve flat da­irelerden oluşuyor.