İSTANBUL (AA) - Orhan Aydın, Meral Kaplan ve Serkan Şengül'ün başrollerini paylaştığı, "Yola Geldik" filminin galası yapıldı.

Filmin oyuncuları ve sinema sektöründen ünlü isimlerin katıldığı gala gecesi, Profilo Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Basın mensuplarına açıklama yapan Orhan Aydın, filmin trajikomik bir mafya kovalamacası hikayesi olduğunu söyledi.

Filmde çok küfür kullanıldığı yönündeki eleştirilere katılmadığını dile getiren Aydın, "İnce, gün yüzü görmemiş, çok güzel espriler var. Arkadaşlarımız çok güzel oyunculuklar çıkardı. Her biri kendi karakterini çok iyi yansıttı. Biz küçük girişimcilerin, 'Bizler de bu işin içerisinde varız. Bu işi tekelleştirmeyelim. Bizlere de yol açın' seslenişidir." dedi.

Aynı zamanda filmin ortak yapımcılarından olan Aydın, "Film için arabalarımızı, dairelerimizi, tarlalarımızı, arsalarımızı sattık ama billboardları unuttuk." ifadesini kullandı. 

Ukraynalı "Oksana" karakterini canlandıran Meral Kaplan, filmde çok inanarak oynadığını kaydederek, "Ekip arkadaşlarımı çok sevdim. Hepsi işinde çok iyi. Çekimlerde çok eğlendik. İzleyin ve siz de eğlenin." diye konuştu.

Yönetmenliğini Haydar Işık'ın üstlendiği "Yola Geldik", çalıştıkları akaryakıt istasyonundaki yüklü miktardaki parayı eğlencede harcayan Kutay ve Yusuf adlı iki arkadaşın başından geçen komik ve aksiyon dolu olayları konu alıyor.

Yapımcılığını İsmail Çağlar'ın yaptığı filmde ayrıca Ferdi Kurtuldu, Ayça Kuru, Teoman Gelmez, İrfan Aslanhan, Başak Koşucu gibi isimler rol alıyor.

Görüntü yönetmenliğini Mustafa Ekmekçi'nin üstlendiği filmin müzikleri ise Saki Çimen'e ait.

Senaryosunu Orhan Aydın'ın yazdığı film, 22 Nisan'da vizyona girecek.