Hyundai Odak Genel Müdürü Budak Dinçer, yenilenen Hyundai i10 hakkında Ekovitrin’den Harun Reşit Tığlı’ya açıklamalarda bulundu.

Hyundai, A segmentindeki başarılı oyuncusu i10’u daha modern, daha şık ve daha estetik hale getirmekle beraber aynı zamanda teknolojik ve güvenlik özellikleriyle de iddiasını artırdı. Segmentinin lider modeli i10, yeni tip basamaklı ön ızgarası ve sportif hava girişleri olan ön tamponuyla dikkat çekiyor. Hyundai i10, yeni bir tampon ile sunulurken bir önceki modelde alt kısımda bumerang şeklinde verilen LED gündüz sürüş farları ise yeni yuvarlak tasarımıyla ön ızgaraya taşınıyor. Daha elit ve daha sportif bir ifadeye kavuşan otomobil arka tarafta da değişikliklerini sürdürüyor. Tıpkı ön taraftaki gibi arka tamponda da yuvarlak hale getirilen sis farları, siyah bir çerçeve içerisinde sunuluyor.


ODAK HAKKINDA
Otomotiv sektöründe ilk tercih edilen, güçlü, güvenilir, yenilikçi, hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini sürekli arttıran bir şirket olmaktır. Satış, satış sonrası, yedek parça, tuning ve 2.el hizmetlerimizle sağladığımız güvenilirlik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerimiz, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için değer yaratan prestijli bir şirket olmaktır. Standartların üzerinde müşteri memnuniyetini hedef alan hizmet anlayışımızla, eğitimli kadromuzla, sürekli kendimizi geliştirerek, 1989 yılından bugüne otomobil bayileri içinde haklı ve seçkin bir üne sahibiz. Topkapı'nın merkezinde satış servis ve yedek parça hizmetlerimiz sürmektedir. Teknik donanımımız ve uzman kadromuz otomobil teknolojisini ve kalitesini sizlere tanıtmak için hizmetinizdedir.

Detaylı Bilgi İçin:
http://odak.hyundaiplaza.com.tr/