Kampanya kapsamında 13-31 Aralık tarihleri arasında Boyner kozmetik reyonundan yapılacak 300 TL.’lik alışverişe anında 100 TL. indirim ve 100 TL. hediye çeki sürprizi Boyner dostlarını bekliyor. Kozmetik ve saat dışı kategorilerde kullanılacak 100 TL. indirim çeki ile tekrar Boynerleyerek ailenize, arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize yeni yıl hediyesi seçebilir, Boyner’in avantajlarını paylaşabilirsiniz.

Çarpıcı güzellik, kusursuz bir cilt, etkileyici bakışlar, büyüleyici kokular için Sen De Boynerle

Yeni yılda ister dostlarınızla eğlenceli bir partide, ister evinizde keyifli aile yemeğinde güzelliğinizle, etkileyici bakışlarınızla, büyüleyen kokunuzla göz kamaştırın.

Parfüm dünyasının gözde kokularından My Burberry Black, yasemin çiçeği ve şeftali nektarını gülün şehvetli bir dokunuşuyla sunuyor. Mutluluğun paylaştıkça görkemli bir şekilde artacağının ifadesi Lancome La Vie est Belle Eclat üst notalarındaki portakal çiçeğinin ışık saçan tazeliğini, alt notalarındaki vanilya ile zenginleştiriyor.

Angelina Jolie'den ilham alarak tasarlanan güçlü, özgür ve şehvetli bir kadını tasvir eden Mon Guerlain, cazibeli ve taptaze bir erkek kokusu olan Giorgio Armani Code, erkeğin gücünün ve karizmasının ifadesi, modern taze ve şehvetli Akdeniz tazeliklerini yansıtan Versace Dylan Blue, vetiver, patçuli ve derinin şık karışımıyla yıllanmış klasik bir koku Givenchy Gentleman, lüks ve cazibenin ruhunu tanımlayan kokusuyla Boyner’e özel Marc Jacobs Decadence avantajlı kampanya ve hediye çeki sürpriziyle sizi kokuların büyülü dünyasına Boyner’e davet ediyor. Set ve kofreler halinde sunulan kozmetik ürünleri Boyner’de şık birer yeni yıl hediyesine dönüşüyor.

Çarpıcı güzellik için kaliteli makyaj ürünleri, cildin yapılanması ve yenilenmesi, nem dengesinin sağlanması için cilt&vücut bakım kremleri, sağlıklı ve canlı saçlar için son teknolojiyle tasarlanmış ürün ve ekipmanlar, kadın ve erkekler için Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’de avantajlı fiyatlarla sizleri bekliyor.