Türkiye’deki yeni yapılanma sonrasında istikrarlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren WIASS Türkiye, sektördeki standartları belirleyen yenilikçi sigorta uygulamaları ile portföy olarak da büyümeye devam ediyor. “Yeni personel alımlarıyla ekibimizi daha da büyüterek hem ülkeye olan inancımızı göstermiş olduk hem de büyüyen portföyle birlikte yüksek müşteri memnuniyet oranımızı artırarak sürdürmek için hizmet standartlarımıza yatırım yaptık” diyen Özaydemir, WIASS Grup olarak Avrupa’da da istikrarlı olarak büyümeye devam ettiklerini ve yeni yatırımların, global işlerde kendilerine güç kattığını belirtti.
Ülke olarak tüm sektörlerin zor bir dönemden geçtiğini, geleceğimize olan inancımızı yüksek tutarken, bu zor günlerden çıkış için akılcı ve iyi niyetli stratejiler belirlemenin çok önemli olduğunu belirten Özaydemir, “Herkes üzerine düşeni yapmalı. Biz sigortacı olarak bu dönemde, özellikle hasar süreçlerinde, her zamankinden daha hassasız ve hasarın hiçbir anında sigortalımızı yalnız bırakmıyoruz. Hasarla kaybolan her değerin, ülke ekonomisinden eksilen bir tuğla olduğunun farkındayız ve bu tuğlayı en hızlı şekilde yerine koymaya çalışıyoruz. Bizimle hasar süreci yaşayan her sigortalımız bunun en yakın şahididir. Zaten gerçek bir sigortacının görevi de hizmet verdiği toplumun birikimlerini korumak ve güvenle geleceğe taşınmasına katkı sağlamaktır” diyerek sözlerini sürdürdü.   

YENİ BİR LOYALITY PROGRAMI AÇIKLAYACAĞIZ
Yapılan müşteri memnuniyet anketlerinde oldukça iyi skorlar yakaladıklarını belirten Özaydemir, sağlanan bu yüksek müşteri memnuniyet oranını bilgiye dayalı şeffaf iş süreçleri ile hizmet vermelerine bağladı. “Abi yaparız, abla hallederiz” sigortacılık anlayışından sektörü kurtarmaya çalıştıklarını ifade eden Özaydemir, “Sigortalılarımızla ne kadar yakın ve sıcak ilişkiler kurarsak kuralım, sonuçta onlara hizmet verdiğimizin bilincindeyiz. Alman standartları ile hizmet sunarken buna ülkemiz kültürünün sıcaklığını katıyoruz” diyen Özaydemir, 2017 yılında yeni bir loyality (müşteri sadakati ödüllendirme)  programı açıklayacaklarını duyurdu ve “Bizi tercih edip bizimle uzun yıllar çalışan bir sigortalıyı tanımalı ve hizmet süreçlerimizde bunu ona hissettirmeliyiz. Loyality program bu nedenle bizim için çok önemli” diyerek, müşteri memnuniyetinin kendileri için önemine bir kez daha vurgu yaptı.