Brand Week İstanbul kapsamında bu sene 13’üncüsü düzenlenen ve 16 bölümde 3280 başvuru alan Felis Ödülleri’nde Açıkhava, Basın, Marka Deneyimi ve Aktivasyon, Medya, Sağlık İletişimi, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik, Üretimde Ustalık ve Verinin Yaratıcı Kullanımı bölümlerinin en başarılı işleri ödüllendirildi.

Volvo Car Turkey ve Besiktas JK’nin iş birliği kapsamındaki sosyal medya lansman projesi, “1903 lansman tweet’i” Marka Deneyimi, Düşük Bütçe Büyük Etki kategorisinde başarı ödülüne layık görüldü.

Ödüllü tweet’te kartal gözü ve Volvo Car Turkey Thor çekicinden ilhamını alan farı bir bütünü oluşturmuş ve tweet ’Yola çıktık, geliyoruz’ anlatımı ile paylaşılmıştı. Tek bir tweet ile başlayan lansman süresinde yapılan beş farklı paylaşım ile 1.150.357 görüntülenme, 157.572 etkileşim elde edildi. Toplam 30.833 beğeni, 8.394 retweet ve 416 konuşulma gerçekleşti. İş birliği hakkında toplamda 20.043 konuşulma gerçekleşirken tüm konuşulmalar ile takipçi bazında görüntülenme potansiyeli 93 milyona ulaştı.

Beşiktaş JK ile Volvo Car Turkey gibi geçmiş mirası çok güçlü iki markayı buluşturan iki markanın iş birliği kapsamında; Vodafone Park’ta yer alan, 1903 Tribünü “Volvo 1903 Tribünü” ve 1903 Lounge “Volvo 1903 Lounge” olarak değiştirildi. Volvo Car Turkey ayrıca farklı otomobil modellerini Vodafone Park’ta özel alanlarda sergileme hakkına sahip oldu. Volvo Car Turkey, sadakat programı Volvo Car Prime ile kullanıcılarına Vodafone Park’ta ayrıcalıklar sunarken aynı zamanda Beşiktaş JK’nın A Takım oyuncularının ve bazı kulüp yöneticilerinin Volvo modellerini kullanımına sunuldu.

İki markanın iş birliği ve çalışmaları 2019 sezonu sonuna kadar da devam edecek.