adwentorial

Trafik kazalarında emniyet kemeri hayat kurtarsa da bazı durumlarda tehlikeli bir hal alabiliyor. Özellikle kaza sırasında sıkışmış emniyet kemeri araçtan tahliye olma sırasında büyük problem yaratıyor. Bu gibi durumlarda Victorinox’un RescueTool çakı imdada koşuyor. Emniyet kemeri kesici özelliğiyle saniyeler içinde kemerinizden kurtulup araç içinden çıkabileceğiniz Rescue Tool, trafik kazalarında sıklıkla karşılaşılan, yangın veya suya batma tehlikesi gibi en acil durumlarda yardımınıza koşuyor.

Camlar engel değil
Victorinox Rescue Tool’un bir başka dikkat çeken özelliği ise; cam kesici ve cam kırıcı olması. Rescue Tool’un keskin ve sağlam yapısı sayesinde en zor anlarda bile standart cam, kapı ya da pencerelerden pratik ve hızlı bir biçimde kurtulabilirsiniz.

Anahtarlık halkası ile kolayca kemerinize bağlayabileceğiniz çakının; cımbız, delik açıcı, kablo sıyırıcı, kürdan, naylon ip, şişe açacağı, testere ağızlı bıçak, tornavida ve yıldız tornavida gibi farklı fonksiyonları da bulunuyor. Boyundan büyük işlerle başa çıkabilen Victorinox Rescue Tool, dikkat çekici fosforlu yeşil rengiyle de kolaylıkla fark ediliyor. Hem sağ hem de sol elde kullanılabilen Rescue Tool çakı sadece 122mm uzunluğunda ve 34.5mm genişliğinde.

Mall of İstanbul’da mağazası bulunan Hobix mağazası ve hobix.com.tr internet adreslerinden kolaylıkla sahip olacağınız Victorinox Rescue Tool’un fiyatı 469 TL’dir. Victorinox Rescue Tool’a ayrıca, seçkin av malzemeleri satan yerlerden, hepsiburada.com’dan ve belirli kamp malzemeleri satan mağazalardan da ulaşabilirsiniz.

Victorinox RescueTool çakı KDV dahil 469 TL’dir.