2015’in ilk çeyreğinde konut sektörü yavaşlamış gözükse bile Beylikdüzü – Esenyurt bölgesinde satışlar tam hızıyla devam ediyor. Satışa hazır duruma gelen yeni projeler için yeni istihdamlar söz konusu. 
Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü İngiliz – Türk ortaklı uluslararası konut pazarlama şirketi Universal21  servis elemanından, danışma personeline, teknik elamandan, satış pazarlama temsilcisine ve yöneticilere kadar 100 yeni personel alımı yapacak. Yabancı satışlarının yoğun olduğu dönemde alınacak İşe alımı yapılacak olan personelin İngilizce ya da Arapça  ya da başka diller konuşması tercih sebebi olacak. 

Üniversitelerle işbirliği ve yeni mezunlara full time, okuyan öğrencilere part-time iş fırsatı!
Uluslararası firma kalifiye elemana önem verdiği için Üniversitelerle işbirliği içerisinde olacak, okuyan öğrenciler üniversiteyi bitirdiğinde hem işi hazır olacak hem de okurken bile part time çalışıp para kazanacak ve bu sayede uluslararası firmada çalışma tecrübesi edinmiş olacak. 

20-40 yaş arasındaysanız bu fırsatı kaçırmayın! 
Sektörde ortalama 1500 tl maaş verildiğini belirten Philip Skorochod iyi bir satışçının çok çalışarak ortalama 8000-10.000 tl gelir elde edebileceğini söyledi. Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü İngiliz – Türk ortaklı uluslararası konut pazarlama şirketi Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod çalışma şartları ve personele sağlanan imkânlarla ilgili şunları söyledi: Hedefimiz bütün çalışanlarımızı sattığımız projelerden daire sahibi yapmak, ev almak istediklerinde kendilerine özel avantajlı koşular sağlıyoruz. Artık müteahhitler projelerini satmak için yardım istiyor çünkü işin satışla bitmediğini, satış sonrası hizmetlerin de çok iyi olması gerektiğini biliyorlar.

Çalışanlara ücretsiz eğitim verilecek!
Universal21, özel hocalar tutup çalışanlarına ücretsiz İngilizce dersleri veriyor çünkü kendine güveni ve dünyayla iletişimi artan personel çok daha fazla satış yapıyor.

Gayrimenkul sektörünün öncüsü: Universal21 
Universal 21 İstanbul gayrimenkul piyasasındaki en dinamik proje pazarlama şirketlerinden biri olarak biliniyor. Çok uluslu bir şirket olan Universal21, yerel piyasada birçok konut projesinde binlerce gayrimenkulün satışını üstlenmiş. İstanbul’u birkaç yıl önce dünya çapındaki yatırımcılara tanıtmış ve toplam kira yönetimi – kira garantili daire satışı sistemini uygulamaya başlamış. Bu sistemde, yatırımcı tarafından alınan gayrimenkuller döşeme ve dekorasyonu yapılmış şekilde anahtar teslim olarak sunulmuştur.