UEFA Şampiyonlar Ligi en heyecanlı aşamasına girmek üzere. Resmi maç topu “adidas Finale Berlin” bir kez daha eleme mücadelelerinden finale kadar ilgi odağı olmaya ve Avrupa sahalarında parlamaya hazır.
Resmi maç topunun tasarımında Berlin’in dinamik, genç ve modern yapısından esinlenildi. “adidas Finale Berlin” üzerinde, şehrin sembolü olan ve 6 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasının oynanacağı efsanevi Berlin Olimpiyat Stadyumu ile Brandenburg Kapısı yer alıyor.

Topu çevreleyen her biri çarpıcı ve renkli tasarıma sahip yıldızlarda Berlin’in bir diğer önemli sembolü olan ayı yer alıyor. Canlı renklerden oluşan topun tasarımı aynı zamanda etkileyici, yaratıcı ve özgür ruhlu Almanya’nın başkentini yansıtıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Maç Toplarının tümünde olduğu gibi, adidas Finale Berlin vuruş noktasında optimal kavrayış sağlayacak şekilde tasarlanan bir dış yüzey dokusuna sahip. UEFA Şampiyonlar Ligi logosunun tasarımını esas alan resmi maç topunun üzerine termal olarak yapıştırılan yıldız paneli, kusursuz bir yüzey ve üstün performans sağlıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Maç Topu “adidas Finale Berlin” 378 TL’lik satış fiyatıyla adidas mağazaları ve shop.adidas.com.tr adresinde mart ayı itibariyle satışa sunuluyor.