Yüzde 100 doğal zeytinyağı içeren ıslak havlu ve bebek bakım ürünleri ile bebeğinizin hassas cildine güvenli bakım sağlayan Komili Bebe, şimdi bebek bezi ile annelerin içini rahatlatıyor. Komili, bebeğinin hassas cildine güvenli bakım sağlayacak bezi arayan anneler için yüzde 100 doğal zeytinyağlı krem içeren Komili Bebe Bebek Bezi’ni üretti.
 
Komili Bebe Bebek Bezi, zeytinyağının doğal mucizesinden ilham alınarak geliştirildi. Ürünün Ar-Ge çalışmaları, Yıldız Holding’in İsveçli ortağı SCA ile birlikte yürütüldü. Bebek bezinde dünyanın en önemli oyuncularından olan SCA, makine yatırımından ürün özelliklerine uzmanlığını ortaya koydu. Bu yeni ve özel ürünün, bebeğin cildine temas eden yumuşacık iç yüzeyi yüzde 100 doğal zeytinyağlı krem içeriyor. Böylece tahriş, pişik veya kızarıklık oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor.
 
Bebeklerin anatomik yapısına uyumlu özel emici bölge şekliyle sıvıyı hızla alt tabakaya iletiyor ve bu sayede ekstra kuruluk sağlıyor. Komili Bebe Bebek Bezi süper esnek yan bantları, sızdırmaz yumuşacık bariyerleri ve nefes alan yüzeyiyle de bebeğinizin konforunu sağlıyor.
 
Komili Bebe Bebek Bezi’nin, iki kilogramdan 25 kilograma kadar tüm bebekler için Yenidoğan’dan Junior’a kadar çeşitleri bulunuyor. Bebek bezinden şampuana, bebek yağından ıslak havluya kadar bir bebeğin günlük bakımı için ihtiyaç duyulan bütün ürünleri sunan Komili Bebe, annelerin en büyük yardımcısı…