Katılım Bankacılığı’nın öncü ve yenilikçi kuruluşu Türkiye Finans, internet bankacılığı hizmetlerini ‘daha hızlı, daha basit ve daha kullanışlı’ hale getirmek amacıyla İnternet Şubesi’ni yeniledi. Banka’nın yenilenen İnternet Şubesi ‘daha bi şube’ haline geldi.

İnternet Şubesi’nin yeni tasarımı tamamen kişiselleştirilebilen özellikleri ile öne çıkıyor. Banka müşterileri İnternet Şubesi’nin hemen girişinde karşılaşacağı araçlarla en çok yaptığı bankacılık işlemlerini ana sayfasına dilediği gibi yerleştirebilecek. Hesaplar aracında; grafikler ön plana çıkarılırken, işlemlerin daha hızlı ve kolay yapılabilmesini sağlayan görsel tasarımlara da ağırlık verildi.

HIZLI PARA TRANSFERİNDE BÜYÜK YENİLİK

Türkiye Finans’ın yeni İnternet Şubesi, hızlı para transferi konusunda bir yeniliği de hizmete sunacak. Yeni uygulama ile para transferlerinde sadece IBAN numarasının yazılması yeterli olacak. Yani verilecek talimata göre ‘Havale mi, EFT mi? Döviz Transferi mi? ‘ olduğu konusunda Banka, müşterilerini kendi yönlendirecek. Duyuru alanından müşterilerin hesapları ile ilgili belli başlı haberler, aylık ödemeler bildirilirken, Profil alanı ise kişisel fotoğrafın da yüklenebileceği bir sosyal medya hesabı gibi özelleştirilebilecek. Kurumsal İnternet Şubesi de daha hızlı, daha basit, daha kullanışlı hizmet verecek şekilde yeniden tasarlanırken, üye işyeri konsepti ile birlikte POS cihazlarından yapılan alışverişler anında görülebilecek. Geliştirilen raporlama sistemiyle işletmeler, varlıklarını çok daha kolay kontrol edebilecek. Ayrıca kurumsal müşteriler İnternet Şubesi’nin yeni fonksiyonlarıyla nakit akışını çok daha kolay kontrol edip ileri vadeli borçlarını tek tıkla görebilecek.

İNTERNET MÜŞTERİLERİNE NİSSAN JUKE, MACBOOK VE İPAD HEDİYE

Bu arada yeni İnternet Şubesi lansmanına özel 10 Mayıs 2016 ile 10 Haziran 2016 tarihleri arasında bir kampanya düzenleyen Türkiye Finans, bireysel ve kurumsal müşterilere çekilişle sürpriz hediyeler dağıtacak. Sözkonusu tarihler arasında www.turkiyefinans.com.tr adresli İnternet Şubesi’ne müşteri numarası ve şifresi ile giriş yaparak finansal işlemlerden herhangi birini gerçekleştiren müşteriler çekilişe hak kazanacaktır. Milli Piyango İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak çekilişle; kazanan müşterilere 1 Adet Nissan Juke, 3 Adet MacBook Air ve 5 Adet iPad Air 2 hediye edilecek.