“O yaparsa ben de yaparım” sloganıyla yola çıkan TurkishWIN ikinci kez Türkiye’nin ilk ve tek kadın odaklı kariyer gününü düzenledi.  Alarko Holding Yönetim Kurulu üyesi Leyla Alaton, Young and Rubicom Ajans Başkanı Arzu Ünal, Haber Spikeri Jülide Ateş gibi alanında uzman kadın ve erkeklerin başarı hikayelerini anlattığı etkinliğe yüzlerce profesyonel, girişimci ve 125 üniversiteden 1500 kadar  üniversite öğrencisi katıldı.
Yeditepe Üniversitesi’nden 2 öğrenciye yüksek lisans bursu verilen etkinliğin açılışında konuşan İstek Vakfı ve Yeditepe Üniversitesi'nin kurucusu Bedrettin Dalan “Kız evladını okutmayan her baba çocuk katilidir” diyerek konferansa güçlü bir başlangıç yaptı. Alarko Holding Yönetim Kurulu üyesi Leyla Alatonsa kadınların birbirini ezerek, kıskançlıkla kavga ederek iş hayatında varolma, yükselme günlerinin geride kaldığına vurgu yaptı, salondaki tüm katılımcı genç kadınlara “ben yaptıysam, siz de yapabilirsiniz” dedi.
Yaprak yaprak büyümek için BinYaprak
40 üniversitede CampusWin etkinlikleri yapan TurkishWin’in kurucu ortağı Melek Pulatkonak  bir TurkishWin iştiraki olan BinYaprak kızkardeşlik platformunun da relansmanını yaptı. Pulatkonak “Önemli olan bir fikrin peşinden gitmek için yola çıkmak. Birkaç kişi de size inanıp arkanızdan geliyorsa, onlar da diğerlerini getiriyor. Yaprak yaprak büyümek için dijital kızkardeşlik ağı BinYaprak için yola çıktık” dedi.
Çalışan kadınlar deneyimlerini aktarıyor, öğrenciler ilham alıyor...
Kadınların hikayeleriyle birbirlerine ilham ve güç verdikleri, çalışan kadınla iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadını bir araya getiren kız kardeşlik platformu BinYaprak yeni servisleriyle www.binyaprak.com ’da... Kullanıcılar tasarım ve deneyim anlamında yeni bir yüze kavuşan internet sitesine 5 Mart 2016 tarihinden itibaren ulaşabilecekler.
Web sitesine gelen yenilikler ile üyeler 100'den fazla ilham verici hikayeye ulaşabilecekleri gibi gruplar oluşturarak “Meslek”, “Memleket”, “Üniversite”, “Üniversite Kulüpleri” ve “Çalışan Anne” başlıkları altında bir araya gelme fırsatını da bulacaklar. Web sitesindeki bir diğer yenilik ise, sitenin üyelerin sohbet grupları oluşturmasına imkan sağlaması.  Sohbet grupları ile kariyerlerinin başındaki öğrencilerin, karşılaşacağı engelleri daha önce bu engelleri yaşamış, çalışan kadınların deneyimleri doğrultusunda, beraber aşması sağlanıyor.
BinYaprak, öğrenciden emekliye, kadından erkeğe, bireyden kuruma kadar tüm paydaşlarla birlikte; kadının içindeki iş hayatı potansiyelini keşfetmesi ve bu yolculukta yalnız olmadığını bilmesini hedefliyor. Bu amaçla, yenilenen web sitesi çalışan kadınların deneyimlerini üyelere aktarmasını kolaylaştırıyor. 

125 üniversite,  19  konuşmacı, 1500 genç kadın davetli
Kırk şehirden gelen 1500 öğrenciyi 19 konuşmacıyla buluşturan etkinliğe katılımcı ve destek veren şirketler: Yeditepe Üniversitesi, Accenture, AKampüs, AnadoluJet, Aydın Doğan Vakfı, BinYaprak, Chromas, Borusan Holding, Bluechip, Doğuş Otomotiv, Gitti Gidiyor, Girişimcilik Vakfı, Hürriyet Kampüs, İltek İletişim ve Tanıtım, Idecon, Ices, İpekyol, LAV, MCT, Medianova, Mbsays, Microsoft, Migros, Nikkei Mutlu Dergi, Pernigotti, Solvoyo, Stajım.net, Teknolojik Anneler, Toksöz Grup, Umur Kırtasiye, UPS, Vodafone, Visionteractive, Yeni Bir İş idi.