Türk turizm sektöründe, Rus krizinden kaynaklanan ekonomik kaybın alternatif turizm ile kapatabilecek potansiyele sahip olduğunu söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, yapılan erken rezervasyonda %25 indirim kampanyasıyla bir ay gibi kısa bir sürede otelin %50’sinin dolduğuna dikkat çekti.

Wome Deluxe’ün, Gür ailesinin ikinci otel yatırımı olduğunu ve her şey dâhil konseptinde alkolsüz hizmet verdiğine dikkat çeken Gür: “Hem Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımız hem de Avrupa’da yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız alternatif turizm için çok büyük bir potansiyel oluşturuyor. Alternatif turizmdeki talepler her geçen gün artıyor fakat bu alandaki 5 yıldızlı tesis sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor, dolayısıyla da talebi karşılamaya yetmiyor. Turizm Ruslardan ibaret değil. Bu kriz, Türkiye için bir kayıp olarak nitelendirilmemeli diye düşünüyorum. Gelinen son durumu yurtiçi ve yurtdışı potansiyelinin değerlendirilmesi açısından bir fırsat olarak görüyorum. Talebi ve ihtiyacı isabetle saptadığımız için bu alandaki en büyük otellerden birini inşa ettik. Wome Deluxe 120 bin metrekare üzerine kurulan 1800 yatak kapasiteli bir tesis. Yüksek sezon için odalarımızın %50’si dolmuş durumda. Yoğun ilgi görmemizin sebeplerinden biri de hiçbir otelde olmayan, sadece hanımlara özel olarak ayırdığımız 10 bin metrekarelik alanımız. Hanımlara özel ayrılan bu 10 bin metrekarelik alanda plaj, iskele, havuz, güneşlenme terasları ve aquaparklar bulunuyor. Ayrıca isteyen misafirlerimiz için karma olarak kullanılabilecek havuz ve plajlarımız da var. 7 bin metrekarelik spa ve güzellik merkezi ise erkek ve hanımlara ayrı ayrı hizmet veriyor; her iki bölümde de kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası, tuz odası, kuaför, güzellik merkezi, masaj odaları ve VIP aile hamamları mevcut,” dedi.

Yeşilin ve Denizin Muhteşem Buluşması
Yeşilin ve denizin muhteşem buluşmasına şahitlik eden, Akdeniz’in klasik sıcağından uzak, ılık esintiler içinde ferah bir atmosferde denize girebilme ve ormanda yapılacak keyifli yürüyüşler sonrasında kır kahvelerinde dinlenme keyfi sunan Wome Deluxe, geniş, lüks ve deniz manzaralı odalarıyla da dikkat çekiyor. Her şey dâhil konseptinde alkolsüz olarak hizmet veren 5 yıldızlı otelde, Osmanlı ve dünya mutfağının farklı lezzetlerini bir arada bulmak mümkün. Aktiviteleriyle de keyifli vakit geçirmeyi vaat eden tesiste; plajlar, açık ve kapalı havuzlar, çocuk havuzu, çocuk parkı, aquapark, sauna, hamam, buhar odası, tuz odası, fitness center, basketbol, futbol, voleybol, tenis, masa tenisi, bowling, tavla, masa oyunları, animasyon programları, amfitiyatro, kır kahvesi, 4-12 yaş için mini club, sinema ve disko bulunuyor. Farklı sayı ve nitelikteki gruplar için alternatif seçenekler sunan konferans merkezi, deneyimli ekibi ve profesyonel hizmet anlayışıyla; seminer, toplantı, VIP davetler ve düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor.

Gazipaşa Havaalanı’na Sadece 45 Dakika Mesafede
Merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çeken Wome Deluxe, Avsallar’a 3 dakika, Alanya’ya 25 dakika ve Gazipaşa Havaalanı’na 45 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.