Trenkwalder 2007 yılından bu yana Türkiye’de sürdürdüğü hizmetlerine bir yenisini ekliyor. Orta ve Doğu Avrupa’da 31 yıldır insan kaynakları alanında edindiği deneyimi Türkiye’ye taşımaya karar veren Trenkwalder, Avusturya, Macaristan ve Slovakya gibi ülkelerde insan kaynakları sektöründe lider konumunda bulunuyor.

 

Trenkwalder’in Stok ve Depo Yönetimi, Tesis Hizmetleri Yönetimi ve İnsan Kaynakları Çözümleri alanlarında ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet verdiğini belirten Trenkwalder Türkiye Genel Müdürü Alper Menemencioğlu “Otomotiv ve lojistikten tekstil sektörüne, kimya sanayinden beyaz eşyaya kadar farklı sektörlerden pek çok değerli markaya hizmet veriyoruz. İK alanında, Avrupa’da uzun yıllar boyunca edindiğimiz deneyimi diğer ülkelere entegre teknolojik bir altyapı ve alanında tecrübeli bir ekiple Türkiye’deki iş ortaklarımıza sunmaya karar verdik. Uzman kademesinden en üst düzey yöneticiye kadar, belirlenen niteliklere sahip ve kurum kültürüne en uygun adayları seçerek iş ortaklarımız için mükemmeliyeti sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

Trenkwalder’in, kullandığı çözümlerle en kaliteli ve hızlı hizmeti sunarak işgücü ve verimliliği artırmayı hedeflediklerini de belirten Menemencioğlu “Dinamik bir pazarda süreklilik ve güvenilirlik sunma anlayışıyla hizmet veriyoruz. Motivasyonu ve memnuniyeti yüksek çalışanlara sahibiz. Bu sayede diğer hizmet alanlarımızda olduğu gibi İK sektöründe de, kısa zamanda öncü markalardan biri olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 

Trenkwalder, adayların yeterliliklerini yansıtan ve gelişim alanlarını raporlayan ölçümleme modeli sayesinde, belirlenen niteliklere sahip ve kurum kültürüne en uygun adayları iş ortaklarıyla buluşturarak mükemmeliyeti sağlamayı hedefliyor.

İK sektöründe fark yaratacak

Trenkwalder, hizmet verdiği dinamik pazarlarda şirketlere süreklilik ve güvenilirlik sunma anlayışıyla hareket ediyor. Profesyonel yaklaşım, iş ortaklığı anlayışı ve karlılık sağlama prensibini, insan kaynakları alanında kullandığı çözümlerle birleştiren Trenkwalder, kaliteli ve hızlı bir hizmet sunarak, iş ortaklarının işgücü ve verimliliğini artırmayı amaçlıyor.

 

Uluslararası büyüklükte kurumsal bir yapıya sahip olmasına rağmen, butik bir anlayış ile hizmet sunmaya da devam eden Trenkwalder’in önem verdiği bir diğer nokta ise “Ortaklık Anlayışı”. Kurumun iş yapış biçimine de yansıyan bu anlayış doğrultusunda Trenkwalder, İK alanında hizmet verdiği markaların bir parçası, gerekli durumlarda kurumun adeta bir çalışanı gibi konumlanacak.