TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 2 Nisan Cumartesi günü Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Hazırlık maçında dün Samsunspor'a sahasında 3-2 mağlup olan bordo-mavililer, öğle saatlerinde ilk 20 dakikası basın mensuplarına açık antrenman gerçekleştirdi.
Antrenmana milli takım kamplarında bulunan oyuncular katılmazken, hafif sakatlıkları olan Muhammet Demir ve Ramazan Övüç salonda çalıştı.
Teknik direktör Hami Mandıralı, antrenman öncesi basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, uzun bir aradan sonra Gaziantepspor maçı öncesi tam kadro çalışacak olmalarının takımdaki moral ve motivasyonu daha da artıracağına vurgu yaptı. 
Mandıralı, takımın başına geldiğinde oldukça moralli ve istekli olduğunu ve bu heyecanının halen devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:
"Maalesef istekli bir şekilde çalışmamıza rağmen bazen iyi sonuçlar alamıyoruz. Uzun bir aradan sonra ilk kez tam takım olarak Gaziantep'e gidecek olmamız bizim adımıza çok olumlu bir gelişme. Gaziantep'e kazanmak için gideceğiz. Galibiyet serisi yakalayarak moral bulmak istiyoruz. Bu iştahı şu anda takımda görebiliyorum. Biz teknik adamlar olarak oyuncuların sadece maça odaklanması için gereken her türlü mücadeleyi veriyoruz. Ligin bitimine kadar bu süreci en iyi şekilde atlatacağız. Taraftarlardan desteğe ve sabıra ihtiyacımız var."
Bu arada antrenman öncesi 3-8 Nisan'da Antalya'da yapılacak Futsal 2. Lig müsabakalarına katılacak Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü ile Erasmus öğrencileri, oyuncularla fotoğraf çektirdi.