Hollanda merkezli Edelstaap Group, gastronomi sektörüne girdi. İnşaat, turizm, tencere ve gayrimenkul sektörlerinde Türkiye ve Hollanda’da önemli yatırımları bulunan Edelstaal Group, İstanbul Cihangir’de ‘Nişantaşı Cihangir Ocakbaşı’ restaurantı hizmete açtı. Edelstaal Group, otelcilik yatırımlarının yanısıra gastronomi alanında da büyümeyi hedefliyor.

Açılışına Türkiye ve Hollanda’dan iş ve sanat dünyasından birçok misafirin katıldığı restaurant, iddialı konseptiyle açılışa katılan konukların da beğenisini kazandı. Restaurantın açılışına BJK Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Gürbüz Çapan, Bülent Seyhan, Edelstaal Group Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, futbolculardan İbrahim Toraman, Uğur Boral, ses sanatçılarından Onur Akın, Gökhan Tepe, Ali Altay, sinema dünyasından yönetmen Aydın Bulut, Eyşan Özhim, Keremcem, Nuri Alço, Tolgahan Sayışman, Ufuk Şen ve Hüseyin Elmalıpınar katıldı.

TORUNOĞULLARI: BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Restaurantın İşletmecisi Aykut Torunoğulları yaptığı açıklamada, “Konusunda uzman ve deneyimli personeliyle İstanbulların hizmetine giren Nişantaşı Cihangir Ocakbaşı Restaurant, Türkiye’nin yanı sıra Avrupalı Türklere de kaliteli şekilde hizmet verecek. Bugün hizmete açmış olduğumuz bu işletme ile bu alanda bir ilki gerçekleştiriyoruz. Edelstaal Group olarak 2019 yılında gastronomi alanında farklı ve kapsamlı projelerimiz ile hizmet vereceğiz. Bu mekanın Vodafone Arena’ya yakınlığından dolayı Beşiktaşlıların da uğrak yeri olacağına inanıyorum” dedi.