Tencere, turizm, inşaat ve gayrimenkul sektörlerinde önemli yatırımlara imza atan Hollanda merkezli Türk şirketi Edelstaal Group, 38. yılını kutluyor. Edelstaal Group’un 38’nci yılı dolayısıyla organize edilen etkinlikta konuşan Edelstaal Group Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, 38 yıl önce bir aile şirketi olarak kurulan şirketin başarılı ve istikrarlı bir biçimde büyümesini sürdürdüğünü söyledi. Turgut Torunoğulları, “Bugün 20’den fazla ülkede ve Türkiye’de başarılı çalışmalara devam ediyoruz. Başarılı çalışma arkadaşlarımızın disiplinli ve istikrarlı çalışmaları sayesinde bu günlere geldik. Firmamız başarılı bir aile şirketi olarak sizlerin sayesinde nice yeni başarılara imza atacak” dedi.

Toplantıda ‘Gülümsemenin Büyüsü’ başlıklı sunum gerçekleştiren Psikolog-Eğitimci Kutay Ürkmen, temel amacının, günlük hayatın içerisindeki koşuşturma sırasında unuttuğumuz bazı önemli değerleri hatırlatmak olduğunu dile getirdi. Kutay Ürkmen, “İnsanlara günlük hayatta ne kadar az güldüğümüzü, gülümsediğimizi hatırlatmaya çalıştığımız bir farkındalık semineri yapıyoruz. Benim eğitimin bu alanda ilk ve tek ve böyle olunca insanlar içeriğini çok merak ediyor. Toplum olarak aslında bizim derdimiz gülümsemeyi bilmiyor değiliz gülümsemeyi unutuyoruz. Özellikle yaş aldıkça bunu unutuyoruz. İletişimde beden dili yüzde 62, ses tonu yüzde 30, kelimeler yüzde 8 oranda etkilidir. İletişim bir bütündür. İletişim sadece beden dili kullanılarak yeterli olmayabilir. İnsanın yüzünde taşıdığı sırtında taşıdığından daha önemlidir. İyi bir iletişim, gülümseme ile başlar. Verimli bir iletişim için önyargılarınızdan kurtulun. Karşımızdaki kişi ile ayni dili konuşmuyorsanız, iletişiminizde bir sorun var demektir” şeklinde konuştu.

Psikolog-Eğitimci Kutay Ürkmen’in sunumunun mola bölümünde sürpriz yaparak salona gelen Hollanda’nın Fas asılı ünlü rap sanatçısı Ali B. geceye ayrı bir renk kattı. Ali B., “Burada siz değerli arkadaşlarla bir araya gelmekten sizlerle bir arada bulunmaktan son derece mutluyum. Yüzlerce Türk bayana çalışma olanağı sağlayan Edelstaal Group’a ve onun yöneticileri olan Torunoğulları ailesine çok teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı ise sizleri kutluyorum” dedi.