50 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin en yaygın gümrüksüz satış mağazaları zinciri olan Setur Duty Free, avantajlı fiyatları ve çarpıcı kampanyalarının yanı sıra, TAV Passport Kart üyelerine artık %10 indirimli alışveriş yapma imkanı sunuyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı, Atatürk Havalimanı exclusive mağazaları ile İpsala sınır kapısındaki Setur Duty Free mağazalarında parfüm, kozmetik, cilt bakımı, butik&aksesuar, gıda/şekerleme kategorilerinde geçerli olan indirimden faydalanan TAV Passport kart üyeleri, ayrıca Setur Duty Free mağazalarındaki ayrıcalıklı kasadan beklemeden hizmet alabiliyor.

Havalimanlarında güvenlik ve pasaport noktalarında hızlı geçiş, ücretsiz lounge kullanımı, ücretsiz otopark ve vale, restoranlarda indirimler, özel şoförlü transfer ve daha pek çok ayrıcalığı içeren TAV Passport Kart, Türkiye’de İstanbul Sabiha Gökçen, İstanbul Atatürk, İzmir Adnan Menderes, Ankara Esenboğa ve Milas-Bodrum havalimanlarında kullanılabiliyor. Bunun dışında TAV Passport kart üyeleri yurtdışında 250’yi aşkın lounge’da hizmet alabiliyorlar. Classic, Plus ve Edition olmak üzere üç farklı segmentte üyelerine hizmet veren TAV Passport Üyelik Programı ve sağlanan faydaların koşulları hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 25 75’i arayabilir ya da www.tavpassport.comsayfasını ziyaret edebilirsiniz.