Bütün yıl iş hayatının zorlukları karşısında yorgun düşenlerin, bedenlerini ve zihnini dinlendirmek için iple çektikleri yaz sezonunun son tatili olan “Kurban Bayramı”ında birçok kişi şehir dışına çıkma planı yapıyor. Uçak, otobüs gibi toplu ulaşım araçlarının biletleri erken rezervasyonlarla haftalar öncesinden tükenirken, arabası bulunmayan tatilciler araç kiralama şirketlerinin yolunu tutuyor.

Özgür Ve Konforlu Yolculuk
Tatile araçla çıkmak; tatilcilere, toplu ulaşım araçlarına göre birçok avantaj sağlıyor. Şehirlerarası otobüs ile sadece o aracın rotasında gidip, o aracın durduğu yerde mola vermek zorunda kalan tatilciler, kendi kontrollerindeki araçla yaptıkları yolculukta kuralları kendileri belirliyorlar. Tatilciler, bu sayede hem daha konforlu bir yolculuk geçiriyor hem de istedikleri rotada gidip, istedikleri yerde durarak özgürce yolculuk edebiliyorlar.

Adanalılar Başka İllere Akın Ediyor
Yaz aylarının kavurucu sıcağından bunalan Adanalılar da tatili fırsat bilip, daha serin şehirlere veya denize girip serinleyebilecekleri sahil kentlerine akın ediyor. Tatil için araç kiralamak isteyen kent halkının yardımına, Adana’da otomotiv sektöründe 50 yıllık tecrübeye sahip İsotlar Grup bünyesinde faaliyet gösteren Wego Car Rental yetişiyor. Wego Car Rental, İsotlar’ın temsil ettiği Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Renault ve Dacia gibi markaların konforlu araçları ile ekonomik segmentten lüks segmente birçok seçeneği bir arada sunuyor.

“Kaliteyi Kirala” sloganı ile sektörde faaliyet gösteren Wego Car Rental, geniş ürün yelpazesi, yüzde 100 müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet anlayışı ve her bütçeye uygun fiyat politikası ile sektörün en önemli firmaları arasında yer alıyor.