2004 yılından bu yana üretimini yaptığı pardesü, manto, kap modelleriyle tesettür modasına yön veren giyim firması Zühre, şıklığı rahatlıkla buluşturmak isteyen kadınların öncelikli tercihi oluyor. Sıcacık tutan kışlık Zühre pardesüleri spor görünümün altında modern metropol tarzı; zarif desen ve özenli dikiş detayları ile tarzına dikkat edenleri cezbediyor.

İnce detaylarda saklı zariflik

Soğuk günler sonlanana kadar gardıropların vazgeçilmez parçalarından olan manto ve kışlık pardesüler, Zühre kış koleksiyonunda en ince ve zarif detaylar ile kadınların beğenisine sunuluyor. Bu sezonun gözde trendi olan kürk detayların can bulduğu yakalar, farklı renk çeşitleri ile koleksiyondaki yerini alıyor. Geometrik dikiş tekniklerinin görüldüğü manto ve pardesülerde; deri aparatlar, zevkli armalar ve ince kemer aksesuarları detayların güzelliğini gözler önüne seriyor. Zühre pardesüler aynı zamanda soğuğu geçirmeyen kaliteli kumaşları ile kış aylarını rahat geçirmenizi sağlıyor.


Muhafazakar kesimin beklentilerini bilen ve buna yönelik koleksiyon hazırlayan Zühre ile rahatlığınızdan ödün vermeden şıklığınıza şıklık katarken kışın son demlerini sıcacık geçirebilirsiniz.