Türkiye'nin en çok tanınan müzik yıldızlarından biri olan Tarkan, ofis yatırımı için Vadistanbul projesinin Bulvar etabını tercih etti. Türkiye'nin ve dünyanın en önemli markalarını bir araya getiren Vatistanbul'un Bulvar etabı, alışveriş caddesi, AVM, ofis ve otelden oluşuyor
Tarkan'dan Vadistanbul'a büyük yatırım
Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul projesinin sakinleri arasına müzisyen Tarkan da katıldı. Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan bir ofis katı satın aldı. 

Bulvaristanbul Bulvar
Toplam 1 milyon 320 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Vadistanbul projesinin Bulvar etabı, alışveriş caddesi, alışveriş merkezi, otel ve ofis şeklinde dizayn edilen yaşam birimlerinden oluşacak. Vadistanbul bünyesinde 2.500 konut, 100 bin metrekare alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğunda da cadde bulunuyor. Proje bünyesinde ayrıca, restoran, 300 bin metrekare ofis alanı ve 25 bin metrekare toplam alanlı bir de 5 yıldızlı otel yer alıyor.

Türkiye'nin ilk havarayı Vadistanbul'da
Kendi içinde bir metropol merkezi haline gelen Vadistanbul bünyesinde ayrıca Türkiye'nin ilk özel Havaray'ı da faaliyet gösterecek. Vadistanbul ortaklığı ile hayata geçirilen Havaray'ın şehrin metro ağına bağlanması planlanıyor. Proje ayrıca İstanbul'un üç çevreyolu bağlantısının da kesiştiği bir nokta üzerinde yükseliyor.