ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kaybolduktan 15 gündür sonra ölü bulunan 9 aylık hamile kadının otopsi işlemleri tamamlandı.

İlçe merkezine 17 kilometre uzaklıktaki Çeltik Mahallesi yakınlarında vatandaşlar tarafından bulunan Fatma Karacığa'nın (31) cenazesi Siverek Devlet Hastanesi morgundan alınarak otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna getirildi.

Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin ardından Karacığa'nın cenazesi, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Hamile kadının cenazesinin, DNA testinin sonuçlanmasının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan, Adli Tıp Kurumuna gelen Fatma Karacığa'nın yakınlarının üzüntülü oldukları görüldü.

Şirinkuyu Mahallesi'nde yaşayan ve 8 Mart'tan bu yana kendisinden haber alınamayan Fatma Karacığa, güvenlik güçlerinin aramalarına rağmen bulunamamıştı. Dün gece vatandaşların bir kadın cesedi bulduklarını bildirmesi üzerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekiplerine yapılan incelemenin ardından kadının cenazesini Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırmış, başındaki yaralar nedeniyle yüzü tanınmaz haldeki cesedin yakınlarının teşhisiyle 15 günden beri kayıp olan 9 aylık hamile Fatma Karacığa'ya ait olduğu belirlenmişti.